Uverite se i sami

Ima li jednostavnijeg načina za mršavljenje? Bez gladovanja 3 kg manje za jednu nedelju! (RECEPT)

Ne morate da radite gotovo ništa, a sve ove genijalne cake su zapravo veoma jednostavne
Nutricija
19:40h Autor:
Foto: Shutterstock

Da biste se oslobodili nekoliko suvišnih kilograma, ne morate obavezno da držite rigorozne dijete i da radite iscrpljujuće vežbe. Prateći ovih 5 jednostavnih pravila, možete da oslabite do 3 kg samo za jednu nedelju, ne radeći gotovo ništa. Sve što je genijalno, zapravo je prilično jednostavno.

 

5 jednostavnih pravila za mršavljenje

 

1. Dve čaše vode pre svakog obroka

 

Svaki put, pre svakog obroka popijte 2 čaše vode. Takva količina tečnosti 15-ak minuta pre jela ubrzaće vaš metabolizam, hrana će da se vari pravilno, ne pretvarajući se u masne naslage. Pokušajte da uvrstite i toplu vodu sa limunom i medom, kao prvu stvar koju ćete popiti ujutro, jer je to najbolji svakodnevni detoks koji možete da podarite svom organizmu.

 

Pila je tri litra vode dnevno samo nedelju dana: Rezultati je oduševili!

 

2. Kefir sa lanenim semenom za doručak

 

Konzumiranje za doručak kefira sa lanenim semenom u stanju je da potpuno očisti creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore.

 

Tibetanska gljiva: Kako da sami gajite prirodni lek za mnoge bolesti! (VIDEO)

 

4. Dobro sažvaćite hranu

 

Ni za koga nije tajna da hranu treba dobro sažvakati. Da se hrana ne odlaže u vidu masnih naslaga, svaki komad treba sažvakati najmanje 30 puta.

 

5. Cimet i med protiv masnih naslaga

 

Za efikasno eliminisanje masnih naslaga i ubrzanje metabolizma, napravite napitak sa cimetom i medom.
Prokuvajte 200ml vode. U šolju stavite 1/2 kašičice cimeta u prahu i zalijte prokuvanom vodom, poklopite na pola sata. Kada se voda sa cimetom malo prohladi, dodajte 1 kašičicu meda.

 

Popijte pola šolje pred spavanje, drugu polovinu poklopite (recimo malom tacnicom) i ostavite u frižider. Ujutro, na prazan stomak, popijte drugu polovinu hladnog napitka.

 

Med i cimet kao najbolji lek: Sve primene moćne mešavine!

 

Ne morate odjednom da počnete da se pridržavate ovih pravila. Za početak je dovoljno da uzemete jedno-dva od njih za naviku, i da ih primenjujete svakodnevno. Najbolje je da se ne zaustavljate posle samo jedne nedelje, već da nastavite sa odabranim načinom ishrane. Kilogrami će se topiti bez štete po vaše zdravlje i izgledaćete svežije, vitkije i mlađe.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs