Kura zdravlja

Svako jutro pojedite jednu kašiku pirinča i izlečite bolove u kičmi! (RECEPT)

Na prazan želudac pojedite kašiku kuvanog pirinča i učinićete svom telu ogromnu uslugu
Nutricija 28.10.2015. - 22:12h Autor: procitajtevise.com
Foto: Shutterstock

Jasno da sve štetne materije prave deponiju u organizmu pa je s toga važno sprovoditi čišćenje organizma od toksina.

 

Uzmite običan pirinač, toliko supenih kašika, koliko imate godina (ako imate 35 godina, znaci 35 supenih kašika). Dobro ga isperite i naspite u staklenu teglu. Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižider. Ujutru svu vodu iscediti.

 

Uzmite 1 punu supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli ( u drugoj, običnoj tekućoj vodi). Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru. Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sledećeg jutra.

 

Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ima pirinča u tegli. Tajna metode se krije u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije.

 

Neočekivani uzrok bolova u leđima: Greška koji svaki dan pravite!

 

Pirinač se vari u crevima, a ne u želudcu, njegova zrna deluju kao absorbent (upijač). Sa ovom metodom pročišćavaju se creva, krvni sudovi, zglobovi i drugi delovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma sa pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine.

 

Posje tretmana osećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe.

 

Postoji jedan uslov: posle uzimanja pirinča ujutru poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata. Posle ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu, zglobovima.

 

Efekat tretmana nije trenutan, već postepen. Posle dve nedjelje počinje pravo čišćenje organizma. I vi ćete ga primetiti. Toksini će se izbacivati putem urina i stolice. Boja urina će se promeniti, postace mutna. A vi ćete se osećati sve lepše i zdravije. Posle određenog vremena uzimanja pirinča aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo, posle tretmana u roku od nekoliko meseci. Po isteku, osetićete odlične rezultate.

 

Izlečite kosti i zglobove jednim sastojkom iz kuhinje: Za 7 dana bol potpuno nestaje! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...