Zdravi sastojci

Srednjevekovni moćni lek protiv infekcija: Manastirski prirodni antibiotik! (RECEPT)

Ovaj lek ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, povećava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela. Odličan je i protiv kandide
Fitnes & Nutricija
17:14h Autor:
Srednjevekovni moćni lek protiv infekcija: Manastirski prirodni antibiotik! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Formula potiče još iz srednjevekovne Evrope i deluje kao antibiotik. Takođe, ovaj lek ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, povećava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela. Odličan je i protiv kandide.Tajna je u moćnoj kombinaciji kvalitetnih prirodnih i svežih sastojaka!

Napomena: Možete da nosite rukavice tokom pripreme, pogotovo prilikom rukovanja ljutom paprikom. Budite oprezni, njen miris je veoma jak, a to može stimulisati sinuse.

Skuvate kafu, pa je popijete nakon što malo odstoji? Evo šta činite sebi!

Sastojci:

700 ml svežeg jabukovog sirćeta, ¼ šolje sitno seckanog belog luka, ¼ šolje sitno seckanog crnog luka, 2 sveže paprike ljute (budite oprezni sa čišćenjem – nosite rukavice), ¼ šolje rendanog đumbira, 2 kašike narendanog rena, 2 kašike kurkume u ​​prahu ili 2 komada korena kurkume

Priprema: Pomešajte sve sastojke u činiji, osim sirćeta. Smesu prebacite u teglu. Najbolje je da se 2/3 tegle sastoji od suvih sastojaka, ostatak dopunite sirćetom. Zatvoriti dobro i protresti. Držite teglu na hladnom i suvom mestu 2 nedelje. Promućkajte nekoliko puta dnevno.

Posle 14 dana, stisnuti dobro i procediti tečnost kroz gazu. Tonik ne treba držati u frižderu.

Savet: Možete da ga koristite u kuhinji – pomešajte sa malo maslinovog ulja i koristite ga kao salatu ili dodatak jelima.

Doziranje: Ne razblažujte u vodi, to će smanjiti efekat. Uzmite 1 kašiku svaki dan da ojačate imuni sistem. Povećavajte količinu svaki dan, maksimum 1 mala šolja dnevno. Pre upotrebe prirodnih lekova konsultujte lekara.

Domaći lek za jake kosti: Koristili ga još u antičkoj Grčkoj! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs