Inspiracija svim ženama

Ne morate da gladujete: Kako je Alisa smršala 70 kilograma! (FOTO)

U svojoj najgoroj fazi Alisa je imala 150 kilograma, jela je samo brzu hranu, pila gazirane sokove i nikada nije vežbala
Fitnes & Nutricija
21:50h Autor:
Ne morate da gladujete: Kako je Alisa smršala 70 kilograma! (FOTO)
Foto: Facebook / Alyssa.heidemann

Alisa Hajdeman imala je 150 kilograma u svojoj najgoroj fazi. Jela je samo brzu hranu, pila gazirane sokove i nikada nije vežbala.

Jednom prilikom probudila se je usred noći i osetila snažan pritisak u grudima. Završila je u hitnoj zbog sumnje na infarkt. Doktori su ustanovili da je problem ipak bio u previsokom krvnom pritisku. Alisa je to doživela kao ozbiljno upozorenje i krenula na strogu dijetu.

Ubrzajte metabolizam za samo 1 dan: Najefikasnija satnica za mršavljenje!

<\/div>

Iz ishrane je izbacila većinu svojih obroka, masnu hranu, kofein, hleb, skrobno povrće i mnoge druge namirnice. Nakon šest meseci smršala je 15 kilograma i onda je došla do tačke kada više nije mogla da izgubi ni grama.

"Stalno sam bila gladna. To me je frustriralo i onda sam nastavila sa svojim starim navikama. Počela sam da pijem gazirana pića, da odlazim u restorane brze hrane i ubrzo sam vratila sve izgubljene kilograme", ispričala je Alisa za Woman's Health.

Zbog njih ne možete da smršate: 5 glavnih krivaca!

<\/div>

Shvatila je da strogom dijetom neće postići željene rezultate jer se na njima stalno oseća loše. Započela je s novim programom mršavljenja i umesto drastičnog izbacivanja obroka odlučila je da uradi suprotno – tokom celog dana jela je manje obroke, ravnomerno raspoređene.

Smršajte pomoću kima: Dovoljna vam je samo jedna kašika dnevno!

<\/div>

Jela je sve namirnice, ali u smanjenim i prilagođenim količinama, a uskoro je počela da vežba i da odlazi u teretanu. Zahvaljujući trudu i upornosti izgubila je čak 70 kilograma.

"Jedite više, ali napravite zdraviji izbor. Zahvaljujući većem broju malih zdravih obroka retko sam želela brzu hranu. Ne morate da gladujete da biste smršali, samo morate da jedete prave stvari", kaže Alisa.

Ravan stomak bez brojanja kalorija: ABS dijeta skida 6 kg za 2 nedelje!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs