Obavezno ga probajte

Zeleno piće vraća u život: Novi recept doktora Oza! (FOTO)

Poznati stručnjak savetuje da se barem jedan dan u nedelji započne ovim napitkom
Fitnes & Nutricija
18:58h Autor:
Zeleno piće vraća u život: Novi recept doktora Oza! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Još jedno piće iz kuhinje doktora Oza, piće sa kojim, prema njegovim rečima, treba da započnete barem jedan dan u nedelji, a ako može svaki dan, onda još bolje. Izuzetno je bogato vitaminima i zdravim vlaknima i nema puno kalorija.

Pravi se 5 minuta, pije 5 dana i skida 3 kilograma: Napitak koji će vas preporoditi!

Količine navedene u receptu ne morate strogo da sledite (a ako nemate sve potrebno, neke možete i izostaviti). Manje ili više neke od navedenih namirnica neće naškoditi. Na kraju biste trebalo da dobijete oko 1 l ovog napitka, a uvek mu volumen možete pojačati tako što ćete dodati malo vode. Sve sastojke stavite u blender, dobro izmiksajte i odmah servirajte.

Moćni sagorevač masti: Napitak koji topi salo u rekordnom roku!

Od sastojaka potrebno vam je: 2 šake spanaća (dobar za mozak), pola krastavca (osvežava, čisti telo i umiruje), četvrtina stabiljke celera (dobar za kosti), 1 grančica peršuna (dobar za cirkulaciju i srce), 4 lista sveže mente (odličnog ukusa, a umiruje i opušta), 3 šargarepe (dobra za kožu, oči), 2 zelene jabuke, četvrtina pomorandže (dobra za metabolizam), četvrtina limete (čisti, protiv kamenca u bubregu), četvrtina limuna (dobar za sve, čisti, umiruje, osvježe, štiti od virusa), 150 g ananasa (za probavu, pun vitamina, slatko zdravlje), đumbir.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs