Uverite se sami

Recept koji oslobađa stresa: Spasonosni poklon iz prirode!

Ovaj lek pomaže i kod problema sa nervima koji nisu duševne prirode, već izazivaju i fizičke bolesti, a reč je o osušenim korama od jabuke
Nutricija 11.04.2015. - 17:57h Autor: dnevno.hr
Foto: Thinkstock

U današnje vreme stres i užurbani način života su, nažalost, postali nešto sasvim normalno. Bilo zbog posla, obavljanja papirologije, studiranja, školovanja, odlazaka doktorima ili jednostavno svega navedenog stres je konstantno prisustan. Međutim, ovaj prirodni lek rešiće vas stresa.

 

Više pozitivne energije u vašem domu: Boje, zavese i svetlo utiču na nivo stresa!

 

Ovaj lek pomaže i kod problema sa nervima koji nisu duševne prirode, već izazivaju i fizičke bolesti. Zahvaljujući ovom leku osećaćete se smirenije i opuštenije. Nećete više biti razdražljivi, a nećete se više ni nervirati kao pre.

 

Što vam je potrebno za ovaj lek? Sastojak je sasvim jednostavan i svi ga imaju u svojim domovima. Reč o neprskanim osušenim korama od jabuke.

 

Naime, prstohvat kora od jabuka svakog dana treba da ubacujete u čaj. Nakon toga, čaj dodatno kuvajte još pet minuta. Potrebno je da uveče popijete dve šoljice ovog čaja. Zbog oporog ukusa, možete da dodate med, ako želite.

 

Pomešajte malo soli i šećera pred spavanje: Efekat je neverovatan!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...