Neverovatno

Zbog uloge smršala 7 kilograma za 10 dana: Zanosna glumica otkriva kako! (FOTO)

Rozamund je morala prvo da smrša, pa da se ugoji, a zatim opet da smrša
Lepi & Zdravi
17:18h Autor:
Zbog uloge smršala 7 kilograma za 10 dana: Zanosna glumica otkriva kako! (FOTO)
Foto: Reuters / AP

Engleska glumica Rozamund Pajk pre nekoliko dana nominovana je za najbolju žensku ulogu u filmu Iščezla (Gone girl), a kada se pojavila u izazovnoj, dugoj crvenoj haljini na dodeli Oskara, pažnja svim prisutnih bila je usmerena na nju!

Mnogi su primetili da je Rozamund vidno smršala i to za vrlo kratko vreme, a onda je otkrila da novu liniju duguje upravo ulozi koja joj je donela nominaciju za prestižno priznanje - prenosi Dejli mejl.

Izgubite 10 kilograma brzo i lako - Do savršene linije u 4 koraka!

Naime, glumica je na početku morala da oslabi skoro 7 kilograma, zatim da se ponovo ugoji, pa ponovo da smrša, jer se sve to dešavalo Emili, liku koji je tumačila! A mislili ste da je lako biti glumica!

Ali, kako je Rozamund uspela u tome?

Foto: Reuters / AP
Foto: Reuters / AP

Da bi smršala, glumica je naporno trenirala sa svojim trenerom, instruktorkom borilačkih veština, Holi Loson. Radila je čučnjeve, iskorak, dizala tegove i radila slične vežbe snage, kako bi oblikovala mišiće, a gubila samo masne naslage, zbog čega je obavezno radila i intenzivne kardio treninge. Holi je osmislila i jelovnik koji će ubrzati rezulatate, a obiluje lososom, avokadom i puterom od badema, uz vrlo malo ugljenih hidrata.

6 namirnica koje nutricionisti nikad ne bi pojeli - Osim što goje, mogu biti kancerogene!

Sa druge strane, da bi se Rozamund ugojila, bilo joj je dozvoljeno da jede začinjenu i visokokaloričnu hranu pred snimanje scena kada Emili treba da bude punija.

Međutim, najteže od svega bilo je vraćanje na staru kilažu za potrebe snimanja poslednjeg dela filma. Za samo 10 dana, glumica je morala da oslabi između 6 i 7 kilograma, u čemu joj je opet pomogla Holi Loson. Velike količine alkalne vode i svežeg, zelenog povrća učinili su čudo i Rozamund je uspela da ostvari cilj.

Foto: Reuters / AP
Foto: Reuters / AP

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs