Vredi probati

Jedini zdrav način da smršate: Napitak pravite po svom ukusu, a kilogrami nestaju! (VIDEO)

Recept se može menjati u zavisnosti od sezone voća i povrća, kao i onoga što volite ili jednostavno imate u frižideru
Fitnes & Nutricija
06:42h Autor:
Jedini zdrav način da smršate: Napitak pravite po svom ukusu, a kilogrami nestaju! (VIDEO)
Foto: Thinkstock

Čovek po imenu Džon godinama se bavi proučavanjem zdravih napitaka i po tome je poznat, ali ljudi ga najčešće pitaju šta treba da piju da bi smršali. Džon veruje da je suština mršavljenja zapravo unošenje velike količine voća i povrća u organizam, ali kako niko ne može da pojede tu količinu svaki dan, najefektnije je da kod kuće napravite ovaj čarobni napitak.

On je objasnio da je najbolje rešenje za mršavljenje onaj napitak koji će nahraniti vaše telo, pružiti mu potrebne materije, ali i neophodnu hidrataciju. Takođe, Džon veruje da je ovo idealno rešenje sa sve one koji ne vole ukus povrća - kada se od njih napravi sok, potpuno je drugačije!

Ono što je od svega najbolje, Džon veruje da vam nije potreban recept za napitak od reči do reči, jer je ključ zapravo u velikoj količini hranljivih materija, vitamina i minerala koji će popraviti vaše zdravlje i podstaći metabolizam na ubrzan rad.

Kojih 5 nesvesnih grešaka usporavaju metabolizam, saznajte OVDE - EVo zašto ne možete da smršate!

Džon je dao osnovu napitka, a vi možete dodavati ono što imate kod kuće, povrće i voće koje je u sezoni ili ono koje volite.

U napitak obavezno stavite celer - pun je vode, što je dobro za hidrataciju, a odličan je izvor elektrolita, koji su takođe potrebni organizmu, a isto važi i za krastavce. Ne zaboravite da stavite i šargarepu; bogata je beta karotenom i obogatiće ukus napitka. Isti efekat daće i jabuka, koja daje slatkast ukus ovom napitku.Ukoliko ste u mogućnosti, odlično bi bilo da u moćni napitak dodate i jednu tikvicu.

OVDE preuzmite recepte za domaće sokove koji će vam pomoći da smršate i popravite zdravlje!

http://www.youtube.com/watch?v=eMUnRZy9phk
dodate i zelenu salatu, najmoćnijih namirnica na svetu Kada ste napravili osnovu, dodajte brokoli, peršun, grejpfrut, pomorandže, limun...

Priprema je nešto najjednostavnije - operite osnovne namirnice, odaberite dodatke i očistite ih, sve ubacite u sokovnik i to je sve!

Džon je uz pomoć ovog napitka smršao više od 11 kilograma i zato ga preporučuje svakome ko ima sličan cilj!

5 razloga zašto se gojite na stomaku pročitajte OVDE - Ako ih se ne odreknete, zaboravite na lep struk!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs