Vredi probati

Bez dobre krvi nema ni zdravlja: Ruski narodni lek za cirkulaciju, jetru i prevenciju raka!

Zahvaljujući antioksidativnim svojstvima ove semenke, možete čak i ublažiti upale i rešiti se nesanice, ali i popraviti kvalitet kose, vid i zdravlje kostiju
Lepi & Zdravi
20:10h Autor:
Bez dobre krvi nema ni zdravlja: Ruski narodni lek za cirkulaciju, jetru i prevenciju raka!
Foto: Shutterstock

Imate problema sa krvnom slikom, cirkulacijom, umorom? Isprobajte stari, narodni ruski recept za čišćenje krvi!

Domaće ulje otklanja bolove u leđima i zglobovima - Stara ruska metoda lečenja!

Osim što će vas osloboditi ovih problema, čaj od suncokreta će vam pomoći da se oslobodite osećaja hladnoće, kao i trnjenja ruku i nogu, simptoma koji obično prate lošu cirkulaciju.

Takođe, ovaj ruski lek popraviće i zdravlje vaših kostiju i jetre, kvalitet kose, da poboljša vid i stanje mišića. Mnogi veruju da je napitak od suncokreta odlilčna prevencija raka, a pomoći će i u snižavanju nivoa holesterola.

Zahvaljujući antioksidativnim svojstvima ove semenke, možete čak i ublažiti upale i rešiti se nesanice, jer je suncokret svojevrstan prirodni sedativ.

OVDE preuzmite recept za čudesni melem koji leči mnoge bolesti - Efikasan lek za bronfitis, suvu kožu i upale!

Jedino što vam je potrebno da biste pripremili ovaj lekoviti napitak jesu semenke suncokreta i malo vode! Prelijte suncokret sa pola litre vode provrele vode i ostavite da stoji poklopljeno 2 sata.

Čaj od suncokreta treba piti svako jutro na prazan stomak po jednu šolju. Uživajte u njegovom odličnom ukusu, ali i vitaminima i mineralima koje ćete podariti telu, budući da je suncokret riznica vitamina E i B1.

Najukusniji melem za upaljeno grlo - Napravite domaći čaj od zove i oslobodite se kašlja i bola!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs