Isprobajte je i vi

Tibetanski lek od đumbira: Efikasno leči upale grla i krajnika, pomaže mršavljenju!

Ovaj drevni tibetanski recept je veoma efikasan - pročišćava krv, povećava imunitet i zaštitna svojstva organizma, a pomaže i kod mršavljenja
Fitnes & Nutricija
09:52h Autor:
Tibetanski lek od đumbira: Efikasno leči upale grla i krajnika, pomaže mršavljenju!
Foto: Thinkstock

Tinktura od đumbira veoma je korisna kod prehlada, posebno kod virusnih infekcija. Zahvaljujući tinkturi od đumbira upalni procesi u organizmu brzo nestaju. Ovaj preparat je odlično prirodno sredstvo za glavobolju, zubobolju, bolove u zglobovima i kod osteohondroza. Veoma je efikasan i za lečenje upale grla, krajnika, angine, kao i za poboljšanje vida i povećanje seksualne aktivnosti kod žena i kod muškaraca.

Kineski i ruski iscelitelji preporučuju običnu aluminijumsku foliju protiv bolova. OVDE saznajte više o tome.

Ali u poslednje vreme, tinktura od đumbira najčešće se primenjuje za mršavljenje, jer se pokazala kao veoma efikasno sredstvo u borbi protiv suvišnih kilograma.

Onima koje žele da urade korekciju svoje težine, preporučuje se da ovaj lek koriste ujutru i popodne, po 1-2 kašike, tokom jednog meseca. Posle napraviti pauzu – jedan mesec, pa ponoviti. Tinktura od đumbira efikasno smanjuje apetit i tonizira organizam.

Za koje sve tegobe možete da koristite lekoviti sok od krompira saznajte OVDE.

Za pripremu lekovite tinkture biće potrebno: 300 gr korena đumbira, staklena tegla od 1 l, kvalitetna domaća rakija, 2 kašike meda, sok od 1 limuna.

Priprema: Dobro operite koren đumbira. Oljuštite i naseckajte na sitnije kriške. Stavite kriške đumbira u teglu i prelijte rakijom (do 2/3 tegle). Zatvorite poklopcem i ostavite na toplom mestu 14 dana. S vremena na vreme protresite. Zatim, tinkturu procedite, dodajte med, limunov sok i promešajte. Uzimajte po 1 kašičicu tri puta dnevno, pre jela.

Ovaj drevni tibetanski recept je veoma efikasan. Pročišćava krv, povećava imunitet i zaštitna svojstva organizma.

Kako da napravite domaći preparat koji leči upalu za samo 4 sata pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs