Isprobajte i vi

Ruski lek od pečuraka sa trostrukim dejstvom: Štiti od raka, leči bolesti srca i snižava holesterol

Ako duže vreme konzumirate ovaj lek, neće vam pretiti opasnost od onkoloških oboljenja, tvrdi ruska doktorka onkolog Irina Filipova
Nutricija
20:14h
Foto: Thinkstock

Ruski onkolog doktorka Irina Filipova preporučuje ovaj lek koji, kako navodi, ima trostruko delovanje. Koristi se za lečenje bolesti srca, odnosno angine pektoris, snižava loš holesterol i deluje kao zaštita protiv raka. Ako ga duže vreme konzumirate, neće vam pretiti opasnost od onkoloških oboljenja, tvrdi ova doktorka.

 

OVDE saznajte kako da napravite magičnu mešavinu koja poboljšava vid - vitaminsku bombu po receptu ruskog oftalmologa!

 

Sastojci:

sveži šampinjoni, sveži kupus, prirodni lipov med

 

Priprema: Uzmite pet šampinjona. Treba da budu sveži, najbolje je da su ubrani u poslednja 24 sata i da imaju potpuno zatvorene "šeširiće". Operite ih i prelijte prokuvanom vodom. Obrišite ih salvetom i iscedite da dobijete bistar sok.

 

Neka bolovi postanu prošlost - kineski i ruski iscelitelji preporučuju običnu aluminijumsku foliju.

 

Iz mladog kupusa iscedite sok. Kašičicu tog soka dodajte onom od šampinjona, a potom u napitak dodajte i kašiku prirodnog meda od lipe. Dobićete količinu potrebnu za tri dana.

 

Lek čuvajte u dobro zatvorenoj teglici u frižideru. Svako jutro na prazan želudac pojedite trećinu ove smese što je nešto manje od pola kašike. Lek ne treba da dajete deci mlađoj od sedam godina.

 

OVDE saznajte više o potpuno neverovatnom vidu lečenja - ruskoj metodi sađenja bolesti u saksiju.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs