Probajte

Dijeta 12:12 za konačni obračun sa viškom kilograma: Najnoviji metod za mršavljenje!

Naučnici veruju da treba jesti tokom 12 sati, a onda gladovati isto toliko
Nutricija 08.12.2014. - 18:29h Autor: lisa.rs
Foto: Shutterstok

Ako želite da se konačno sa uspehom izborite sa viškom kilograma, umesto brojanja kalorija, pametnije je da pazite na vreme i gledate u časovnikpokazuje novo istraživanje američkog instituta Salk.

 

Kako je jedna žena izgubila čak 84 kilograma, pročitajte OVDE - Počela je laganom šetnjom!

 

Prema ovoj studiji, gojimo se najviše zato što jedemo kasno noću, umesto da omogućimo telu da sagori kalorije u uskladištenim masnoćama.

 

"Ograničenje jela na 12 sati dnevno, posle kojeg ćemo gladovati isti toliki period može da nam pomogne u borbi protiv povećanog holesterola, dijabetesa i gojaznosti" - kaže profesor Sačidanda Panda sa inistituta Salk.

 

OVDE preuzmite recept za moćni napitak koji prirodno snižava nivo holesterola - Dobitna kombinacija kojom su i lekari šokirani!

 

U istraživanju koje je sproveo njegov tim ispitanici su bili miševi, ali dr Panda veruje da se nalazi mogu primeniti i na ljudsku vrstu.

 

Jednoj grupi miševa hrana je ograničena na 12 sati, a jeli su kaloričnu hranu, dok su drugi imali na raspolaganju samo dijetalna jela ali su mogli da jedu kad god požele.

 

Već za nekoliko dana prvi su izgubili 5 odsto težine, a na kraju 38-nedeljnog istraživanja bili su 25 odsto lakši od miševa sa 24-časovnim pristupom hrani.

 

Dijeta za dugovečnost - Koju kombinaciju namirnica treba da praktikujete kako biste produžili život, otkrijte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...