Isprobajte i vi

Očistite krvne sudove i creva narodnom medicinom: Napravite lek od heljdinog brašna i kefira!

Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija. Isprobajte efikasan prirodni lek za ove probleme
Fitnes & Nutricija
19:26h Autor:
Očistite krvne sudove i creva narodnom medicinom: Napravite lek od heljdinog brašna i kefira!
Foto: Shutterstock

Čišćenje organizma treba da sprovodite najmanje jednom u šest meseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu da dovedu do različitih bolesti. Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija.

Efikasan prirodni lek ruske narodne medicine sastoji se od kefira i heljdinog brašna. Kefir je "eliksir mladosti i zdravlja", a heljdino brašno poseduje izuzetna lekovita svojstva: jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina. Odlično je za pamćenje i koncentraciju (naročito za starije osobe). Snižava pritisak, leči arteriosklerozu i opstipaciju. U kombinaciji sa kefirom, smanjuje nivo šećera u krvi, čisti creva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad pankreasa, povećava nivo hemoglobina u krvi. Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

Kako izgleda detoksikacija suvim grožđem prema ruskoj tradicionalnoj medicini saznajte OVDE.

Recept lekovite smese kefira i heljdinog brašna je sledeći: kašiku heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promešati. Uradite to uveče i ostavite u frižider.

Ukoliko planirate da doručkujete, ujutro, pola sata pre jela, još jednom promešajte i pojedite ga. Po želji zasladite sa malo meda. Najbolje je ovu smesu uzimati umesto doručka, tako da naredna tri sata ne jedete ništa.

Kurs čišćenja treba da traje 14 dana.

Kako da očistite jetru slatkim, ukusnim i zdravim napitkom za detoksikaciju saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs