Peršun i limun

Dobitna kombinacija kojom su i doktori šokirani: Ovaj domaći napitak snižava nivo lošeg holesterola!

Osim što snižava nivo loših masnoća u telu, ovaj čarobni napitak čisti organizam od toksina i poboljšava cirkulaciju
Nutricija 25.11.2014. - 09:35h
Foto: Shutterstock

Peršun se u svakodnevnoj pripremi hrane jelima dodaje kao sitna dopuna radi poboljšanja ukusa, ali je zapravo odličan saveznik vašeg zdravlja.

 

OVDE preuzmite recept za zdravo srce sa peršunom star 800 godina - pomaže kod nepravilnog rada i angine pektoris!

 

On sadrži dve grupe posebnih sastojaka, vrlo bitnih za zdravlje - prirodna eterična ulja i flavonide. Uz to, odličan je izvor vitamina C, A i K, pa se preporučuje da pojačate količinu peršuna koju konzumirate za vreme sezone gripa i prehlade.

 

Kojih 5 životnih navika uništavaju imunitet, pročitajte OVDE - zaštitite se od prehlada i gripa!

 

Takođe, peršunov list pokazao se kao izvrsno sredstvo u podsticanju izlučivanja štetnih materija iz našeg organizma i bolje cirkulacije.

 

Ali, ako čudotvornom peršunu dodamo i limun, vodu i malo sode bikarbone, dobićemo čudotvoran napitak koji smanjuje nivo lošeg holesterola u krvi!

 

Sastojci: 1,5 litra vode, 3 veze peršuna, 1 kg limuna, soda bikarbona.

 

Sve primene sode bikarbone - OVDE saznajte kako svakodnevno konzumiranje cini cuda za zdravlje i lepotu!

 

Priprema: Limunovu koru dobro istrljajte sodom bikarbonom, kako biste uklonili nečistoće sa kore. Najbolje je da koristite organski limun. Vodu prokuvajte i ostavite da se ohladi. Limun isecite na kriške, a peršun iseckajte sitno i dodajte u hladnu vodu. Poklopite i ostavite da stoji u frižideru jedan dan. Na kraju, sve izmiksajte u blenderu i sipajte u staklenu teglu ili flašu.

 

OVDE saznajte kako da napravite domaći lek koji za 20 minuta snižava krvni pritisak i oslobađa od glavobolje!

 

Svakodnevno pijte po 100 ml i nećete verovati kojom brzinom ćete sniziti nivo holesterola!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...