Kakvo laskavo priznanje

Brazilke najlepše, Srpkinje na 6. mestu: Svaka slučajna prolaznica u Srbiji može da bude zvezda!

Srpkinje predstavljaju savršeni spoj slavenskih i mediteranskih gena, 99 odsto anonimnih dama na ulicama Srbije ima izuzetnu figuru na kojoj bi im pozavidele mnoge slavne dame, piše portal Destination Point
Zanimljivosti
12:58h Autor:
Brazilke najlepše, Srpkinje na 6. mestu: Svaka slučajna prolaznica u Srbiji može da bude zvezda!
Foto: Fonet / AP

Brazilke su najlepše žene sveta, a Srpkinje su na šestom mestu, prema izboru portala Destination Point.

Srpkinje predstavljaju "savršeni spoj slovenskih i mediteranskih gena", a autor ističe da "99 odsto anonimnih dama na ulicama Srbije ima izuzetnu figuru na kojoj bi im pozavidele mnoge slavne dame", da su "idealnih proporcija, dugih nogu, zaobljenih bokova i ravnog stomaka" i da bi svaka slučajna prolaznica u Srbiji mogla da bude zvezda, piše ovaj portal.

Autori su naglasili da lepih ljudi ima u svim krajevima sveta, ali i da postoje mesta koja se mogu pohvaliti daleko većim brojem lepih devojaka. Prvo mesto su zauzele Brazilke koje su karakteristične po "atraktivnim telima i sportskom izgledu", druge su Ruskinje, na trećem mestu su Venecuelanke koje se osim trećeg mesta na ovoj listi mogu pohvaliti i sa šest osvojenih titula Mis sveta.

Indija je zauzela četvrto mesto, iza Indijki su Šveđanke i Srpkinje, a nakon njih dolaze Francuskinje i Argentinke. Ukrajinke su na devetom mestu, a slede ih Italijanke. Poslednje, 11. mesto, pripalo je devojkama Južne Koreje koje krasi "nevini izgled i lep ten".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs