Napravite sami

Domaći čaj za mršavljenje: Uz korigovanu ishranu, rezultati su brzo vidljivi

Umesto raznoraznih preparata za mršavljenje, okrenite se prirodi i spremite ovaj ukusan i zdrav napitak
Fitnes & Nutricija
22:46h Autor:
Domaći čaj za mršavljenje: Uz korigovanu ishranu, rezultati su brzo vidljivi
Foto: Shutterstock

Svakog dana na televiziji vidimo bar jednu reklamu o preparatima za mršavljenje, a kada ih kupimo može da se dogodi da nam neki sastojak iz tog proizvoda ne odgovara, pa smo sav taj novac potrošili uzalud. Evo kako da sami sebi napravite čaj za mršavljenje i da prilagodite svojim potrebama koliko je to moguće.

Potrebni sastojci za čaj: Majčina dušica, hajdučka trava, kopriva, žalfija, šipurak, kantarion, vilino sito (bodić, pupavac), rastavić.

Što ih više jedete, više mršavite - OVDE saznajte koje su namirnice sa negativnim kalorijskim bilansom.

Priprema:

Pomešajte sve sastojke i odložite ih u staklenoj tegli ili papirnoj kesi. Stavite 4 grama čaja u 1 l vode da provri. Kada provri ostaviti čaj da se ohladi.

Dobijeni čaj se pije pre i u toku obroka uz dodatak jabukovog sirćeta po ukusu. Ova biljna mešavina uspešno reguliše metabolizam. Naravno, uz malo korigovanja ishrane i pridržavanje recepta čaj će vrlo brzo dati rezultate.

Koje 4 namirnice tope salo na stomaku saznajte OVDE.

Saveti: U čaj ne treba stavljati šećer ili veštačke zaslađivače, umesto toga može jedna kašičica meda. Možete malo da pospete cimetom po želji, jer on ubrzava topljenje masnih naslaga. Umesto jabukovog sirćeta možete nacediti malo limuna po vašem ukusu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs