Za vitak stas

Smršajte pomoću meda i cimeta: Napravite napitak koji topi masti u organizmu!

Ako koristite ovaj napitak redovno, težina se smanjuje čak i kod najgojaznijih ljudi. Takođe, redovna upotreba ove mešavine ne dozvoljava mastima da se akumuliraju
Fitnes & Nutricija
18:42h Autor:
Smršajte pomoću meda i cimeta: Napravite napitak koji topi masti u organizmu!
Foto: Thinkstock

Verovatno svi znaju koliko je med zdrav, ali za korist cimeta se malo zna. Postoji mnogo korisnih svojstava ovog začina - poboljšava ten, snižava holesterol, ubrzava protok krvi, savršen je za srce, stomak, creva i što je najvažnije – najbolji je začin za topljenje masnoća u organizmu.

Kako da napravite eliksir zdravlja od meda i tople vode za jači imunitet, smanjenje alergija i mršavljenje saznajte OVDE.

Svako jutro

pre doručka na prazan stomak i uveče pre odlaska na spavanje popijte mešavinu meda i cimeta u prahu. Ako koristite ovaj napitak redovno, težina se smanjuje čak i kod najgojaznijih ljudi. Takođe, redovna upotreba ove mešavine ne dozvoljava mastima da se akumuliraju.

Priprema napitka od meda i cimeta

Napitak za mršavljenje se sprema uveče, pred spavanje:1. Prokuvajte 200 ml vode2. U šolju stavite 1/2 kašičice cimeta u prahu i zalijte prokuvanom vodom, poklopite na pola sata3. Kada se voda sa cimetom malo prohladi, dodajte 1 kašičicu meda4. Popijte pola šolje pred spavanje, drugu polovinu poklopite (malom tacnom) i ostavite u frižider5. Ujutru, na prazan stomak, popijte drugu polovinu hladnog napitka

Kako da pobedite višak kilograma trikovima za manji unos ugljenih hidrata pročitajte OVDE.

Obim struka će se smanjivati i videćete kako napredujete u svojoj nameri da se rešite suvišnih kilograma.Ovaj tretman dovodi do značajnog smanjenja telesne težine zato što cimet i med utiču na čišćenje degistivnog trakta, uklanjaju parazite, gljivice i druge bakterije koje usporavaju varenje u organizmu.

Recept za mršavljenje pojačanog dejstva sa dodatkom đumbira

Priprema: Kašičicu isitnjenog (ili samlevenog) korena đumbira i kašičicu meda pomešajte u čaši tople vode i dodajte 1/4 kašičice cimeta. U ovu smesu možete da dodate i jogurt, ako je suviše "paprena". Pijte svako jutro pre doručka.

Kako da uživate u bananama i smršate pomoću 3 slasna napitka koji tope masne jastučiće saznajte OVDE.

Recept za čišćenje organizma od toksina

Ovo smesa se priprema kao doručak. U jednu veću šolju stavite 3 kašike proklijalih zrna pšenice, kašičicu meda i kašićicu cimeta i zalijte sa malo vruće vode i čašom jogurta ili kefira sa manjim procentom masnoće. Sve promešajte i jedite. Posle ovakvog doručka osećaj gladi nećete osetiti još nekoliko sati.

Ne propustite i priliku da svoje lice ulepšate maskom od cimeta i meda.Recept za masku: 1 kašičicu cimeta pomešajte sa 2 kašičice meda. Dobijenu smesu nanesite na lice na 15 minuta. Operite toplom, a zatim hladnijom vodom.

OVDE saznajte super trikove za ravan stomak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs