Za vitku liniju

Najzdraviji doručak za mršavljenje: 5 kilograma manje za mesec dana

Ovaj svakodnevni doručak pomoći će vam da eliminišete nečistoće iz organizma i da očistite creva. Njime ćete rešiti problem lenjih creva i opstipacije, a takođe sagoreva masne naslage i normalizuje težinu
Fitnes & Nutricija
19:50h Autor:
Najzdraviji doručak za mršavljenje: 5 kilograma manje za mesec dana
Foto: Shutterstok

Ovo je jedan od najzdravijih i najukusnijih doručaka, jer u sebi sadrži vitamine i minerale koji poboljšavaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i osnažuju organizam. Ovaj svakodnevni doručak pomoći će vam da eliminišete nečistoće iz organizma i da očistite creva.

Koje su štetnosti preskakanja doručka saznajte OVDE.

Njime ćete rešiti problem lenjih creva i opstipacije, a takođe sagoreva masne naslage i normalizuje težinu. Posle mesec dana konzumiranja ovog koktela, lako ćete da izgubite 3-5 kilograma suviše težine. Ten kože, kosa i nokti postaju zdravi i lepi, a stomak će se polako "istopiti".

Kako da ukusnim i zdravim smutijem za doručak pobedite celulit pročitajte OVDE.

Za pripremu ovog doručka treba vam: 300 ml kefira (ili nemasnog jogurta), 2 supene kašike ovsenih pahuljica, 1 kafena kašika samlevenog lanenog semena, 1 kafena kašika kakaoa u prahu, 5-7 mesnatih suvih šljiva.

Doručak se priprema uveče za sutradan. Prelijte sa malo kipuće vode (100 ml) suve šljive. Poklopite i ostavite na 5-10 minuta. Za to vreme u činiju stavite ovsene pahuljice, samleveno laneno seme i kakao.

Prelijte kefirom i dobro sve izmešajte. Nabrekle šljive sitno iseckajte (možete u blenderu ili u super secku do stanja "pirea", ili ručno) i dodajte u prethodnu smesu. Dobro izmešajte i ostavite u frižider. Ujutro izvadite iz frižidera i uživajte u svom zdravom i ukusnom doručku. Rezultati će ubrzo biti vidljivi.

Kako izgleda doručak od 610 kalorija koji skida petinu telesne težine saznajte OVDE.

Prvih dana možete da imate "zanimljive" osećaje u stomaku, ali to će proći. Vaš digestivni trakt počeće da radi kao sat!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs