Efikasna dijeta

PREVARIO JE U 9. MESECU TRUDNOĆE: A onda je nastala OSVETNIČKA DIJETA. Evo kako je smršala neverovatnih 27 kg (FOTO)

Kloi Kardašijan otkrila je kako je uspela da dovede telo do savršenstva!

Fitnes & Nutricija
21:10h Autor:
PREVARIO JE U 9. MESECU TRUDNOĆE: A onda je nastala OSVETNIČKA DIJETA. Evo kako je smršala neverovatnih 27 kg (FOTO)
Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan jedna je od poznatih sestara Kardašijan, čiji se životi nalaze pod budnim okom javnosti.

Kloi je je važila za jednu od najružnijih sestara, a sada je svoj izgled dovela do savršenstva. Nakon mnogih turbulencija koje su je zadesile, rešila je da svoj izgled korenito promeni.

Naime, njen bivši dečko, košarkaš Tristan Tompson prevario ju je dok je bila u 9. mesecu trudnoće.

Nakon stresa kroz koji je prošla, Kardašijanka se ozbiljno posvetila dijeti i treninzima, te je uspela da smrša neverovatnih 27 kg, zbog čega njeno telo nazivaju osvetničkim.

Kim Kardašijan, Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

'Pametna ishrana'

Kada je u pitanju svakodnevna prehrana, Kloi se drži se zdravih, hranjivih i 'pametnih' namirnica.

Hrana joj služi da izgradi mišićnu masu, što znači da su joj potrebne namirnice bogate proteinima. Njena ishrana bogata je masnom ribom, nemasnim crvenim mesom, smeđom ili belom rižom, slatkim krompirom, zobenim pahuljicama kvinojom i lećom. Takva vrsta prehrane pomaže napornim treninzima da ostvare optimalan rezultat koji je vrlo brzo vidljiv i dugotrajan.

Ono što se ne nalazi na njenom planu ishrane je beli hleb, peciva, teški ugljeno hidrati, kolači i sendviči.

HIIT treninzi

Kloini treninzi su izrazito naporni, strukturirani i nema preskakanja. Ona pazi da je svaki dan na treningu i da napreduje iz dana u dan, kako bi ostvarila željene rezultate.

Njeni treninzi sastoje se od vežbi visokog intenziteta i velike količine ponavljanja. Kloi radi kombinaciju kardija, vežbi snage (ruke, noge, stomak); sklekova, mrtvog dizanja i raznih vrsta čučnjeva.

Bez gaziranih pića

Otkad je rekla 'ne' gaziranim pićima izgubila je oko pet kilograma. Taj period nije bio nimalo lak, bio je ispunjen žudnjom za gaziranim pićima, ali Kloi je uspela to da prevaziđe.

Kloi tvrdi da se svaka štetna namirnica može zameniti zdravom, pa je odlučila da gazirana pića zameni zdravim voćnim sokovima i proteinskim šejkovima.

Hrana traži vaše vreme

Ona ima pripremljene obroke i verno ih prati. Takođe, trudi se da svakodnevno unese optimalnu količinu vode u organizam. Sve je isplanirano i zna se šta se u koje vreme unosi u telo. Više joj se ne događa da preskoči obrok ili da zaboravi da ponese bočicu vode pre nego izađe iz kuće.

Ključ je u proteinima

Njen plan ishrane uključuje obroke pre i posle teretane. Kako bi joj mišići bili snažniji i zdraviji, nakon treninga konzumira što više namirnica bogatih proteinima. Njen izbor nakon treninga su: dva jaja, zobene pahuljice i/ili neka vrsta svežeg voća.

Pažljivo s napretkom

Za kraj, važno je imati strpljenja kada je napredak u pitanju. Na početku ćete biti ambiciozni, ali to neće dugo trajati. Pazite da ne popustite iskušenjima i lenjosti. Treba se držati plana jer će vas jedino istrajnost i strpljenje dovesti do napretka.

Ne odustajte i ostvarićete najveće ciljeve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs