Neverovatna promena

Smršala 45 kilograma, pa je napustili prijatelji: Mislila sam da će im biti drago! (FOTO)

Primetila sam da, što sam više mršavila, to sam dobijala više negativnih komentara mojih prijatelja, izjavila je Fiona Hodž, koja je snagom volje i pravilnom ishranom za godinu dana smršala 45 kilograma
Lifestyle
14:56h Autor:
Smršala 45 kilograma, pa je napustili prijatelji: Mislila sam da će im biti drago! (FOTO)
Foto: Facebook / Fiona Hodge

Fiona Hodž iz severnog Londona je za samo 12 meseci uspela da skine 45 kilograma! Međutim, iako je sa sadašnjih 55 kilograma postala zgodna, to je imalo svoju cenu.

Naime, ova 152 centimetara visoka majka dvoje dece je nosila konfencijski broj 50 i bila je očajna. Ali snagom volje i zdravom ishranom uspela je da uđe u broj 38 i sada se oseća sjajno. Međutim, na tom putu, umesto da je podrže, prijatelji su bili ljubomorni, a sada više ne žele ni da razgovaraju sa njom.

Kako da smršate bez muke uz 8 saveta kojih se vredi pridržavati saznajte OVDE.

"Jela sam nezdravu hranu u ogromnim količinama, pa nije ni čudo što sam se toliko ugojila. Mrzela sam svoje slike sa venčanja, nisam mogla da ih gledam. Nisam htela da izlazim iz kuće, stalno sam se oblačila slojevito, nosila sam samo crnu odeću. Bilo me je sramota čak i decu da izvedem u parkić. Mislila sam da će drugi da mi se smeju. Na kraju sam čvrsto odlučila da želim da promenim svoj život. Prijatelji su me prvo podržali, ali kada su videli da gubim kilažu, optužili su me da sam postala opsednuta dijetom i da samo na sebe mislim", rekla je ova 28-godišnjakinja.

OVDE saznajte kako da portfolio dijetom skinete višak kilograma i sprečite ih da se vrate.

Fiona je bila gojazna još od tinejdžerskih dana, obično je jela pice, čips i gazirana pića, a doručak je uvek preskakala. Situacija posle venčanja ju je dotukla i tada je kupila farmerke broj 40 i rešila da jednog dana uđe u njih.

"Primetila sam da, što sam više mršavila, to sam dobijala više negativnih komentara mojih prijatelja. Bila sam razočarana, jer sam mislila da će im biti drago zbog mene. Neki od mojih najboljih prijatelja su mi rekli da izgledam ispijeno i bolesno i da bi trebalo da prestanem sa dijetom. Čak su mi rekli da bi trebalo da prestanem da "prisiljavam" decu da vežbaju sa mnom i da vozimo bicikl zajedno. Ali, nije me briga. Kada gledam svoje stare fotografije, vidim nesrećnu i depresivnu osobu. Sada sam potpuno drugačija", izjavila je Fiona.

Ona je svako veče davala po 50 funti (oko 63 evra) na dostavu brze hrane i samo je sedela pred televizorom i jela.

"Sada svako veče provodimo u kuvanju divne, zdrave večere, a onda idemo svi zajedno u šetnju. Ne samo što sam zdravija, već se osećam mnogo bolje. Konačno sam pronašla sebe, a nadam se da ću pronaći i nove prijatelje", zaključila je Fiona.

A kako izgleda doručak od 610 kalorija koji skida petinu telesne težine saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs