Vredi probati

Za 4 dana 3 kilograma manje: Sasi dijeta za ravan stomak i tanje butine!

Sasi dijeta zapravo predstavlja konzumiranje dijetalne vode, koju možete sami da napravite veoma lako
Fitnes & Nutricija
12:40h Autor:
Za 4 dana 3 kilograma manje: Sasi dijeta za ravan stomak i tanje butine!
Foto: Shutterstock

Sasi dijetalnu vodu možete da napravite sami sa tako jednostavnim sastojcima. Sintija Sas, koja je osmislila ovaj napitak, tvrdi da već nakon 4 dana redovne konzumacije ovog pića možete izgubiti 3 kilograma i “skinuti 10 santimetara”.

Da biste napravili Sasi vodu potrebno vam je: sveži đumbir, sveži listići mente, jedan krastavac, jedan limun i 8,5 čaša vode (koristite filtriranu vodu, može i flaširana – čaša je od 250 ml).

Vitke noge za samo 10 minuta! OVDE pogledajte kako!

Operite limun, rasecite ga na polovine i izvadite semenke. Svaku polovinu malo zasecite i ubacite u posudu sa vodom (8,5 čaša). Ne gulite limun, a nemojte ni cediti sok u vodu. Krastavac ogulite i nasecite na kolutiće i dodajte i to u vodu. Uzmite 8 do 12 listova sveže mente, operite ih i dodajte i njih.

Ogulite đumbir srednje veličine i narendajte u smesu sa vodom. Sada sve to izmešajte još jednom zajedno, poklopite i stavite u frižider preko noći.

OVDE saznajte koja su tri najbolja napitka za ravan stomak.

Sledeći dan pijte samo Sassy vodu, rashlađenu, kada ste žedni. Trebaćete pripremati bar 4 dana svaki dan svežu Sassy vodu sa navedenim sastojcima da biste videli rezultate. Vodu možete i procedititi svaki put kada je sipate u čašu.

Ona sadrži 0 kalorija i poznato je da sama voda (8 čaša dnevno) uveliko potpomaže mršavljenju, a ovi ostali sastojci ubrzavaju proces sagorevanja masnih naslaga i sigurno smanjuju stomačić. A, kada se naviknete na ovaj osvežavajući napitak, nećete moći da ga se odreknete ni nakon 4 dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs