Uživa u dobroj hrani

Salma Hajek oduševljena ćevapima i pečenjem

Meksikanki se veoma dopala srpska kuhinja, a utisci o Beogradu su joj sjajni. Međutim, konobari koji su je usluživali kažu da je prilično obična žena i da nisu bili impresionirani njenom pojavom
Šuška se
12:10h
Salma Hajek oduševljena ćevapima i pečenjem
Foto: Reuters

Latino zavodnica Salma Hajek (Salma Hayek) uživala je u Srbiji uz ćevape i pečenje. Holivudska diva je napustila srpsku prestonicu, a utisci o Beogradu su joj sjajni, iako je morala da kupuje topliju garderobu za nju i ćerkicu Valentinu.

"Dala je smernice šta da joj se kupi, ali nije bila preterano zahtevna", kaže izvor blizak produkciji horor filma “Everli”, koji je proteklih mesec dana sniman u Srbiji.

Neposredno pre napuštanja Beograda, meksička lepotica je posetila silikonsku dolinu u centru, ali ne da bi proverila kakav je lokalni noćni život u Strahinjića Bana, već da bi probala čuvene ćevape.

Sa dve saradnice i policajcem koji nije dozvoljavao komunikaciju sa njom, Salma je sela na sprat ovog dorćolskog lokala da bi izbegla gužvu i prošla što neprimetnije. Radnici restorana nisu oduševljeni njenom pojavom, a još manje ćudljivošću, ali kažu da su joj se ćevapi dopali.

"Prilično je obična. Bila je nervozna i to nam je i rekla. Jela je ćevape i rekla da joj se sviđaju, a obećala je da će opet doći i da ćemo tada moći da se slikamo sa njom, što ovaj put policajac u njenoj pratnji nije dozvolio", kažu zaposleni u restoranu.

Osim ćevapa, Salmi i njenoj petogodišnjoj ćerki dopadaju se i svinjsko pečenje i kobasice, koje su često konzumirale u Šimanovcima. U hotelu “Metropol palas”, gde je glumica odsela, i dalje se trude da sačuvaju detalje njenog boravka, a navode da je nisu često viđali, jer je snimala po ceo dan i da deluje prilično nedodirljivo.

Samo par puta za proteklih mesec dana Salma je izašla na kratko u grad i to uvek u društvu nekoliko saradnika i uz pratnju obezbeđenja. Već po dolasku u Beograd oko sebe je napravila porodični ambijent, jer su sa njom uvek bili ćerka Valentina i labrador Lolita, koji su njom išli i na snimanje, dok ih je vikendom posećivao Salmin suprug Fransoa Anri Pino.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs