PROBAJTE I UVERITE SE SAMI

Ako mislite da zdrava hrana ne može da bude i ukusna, onda još uvek niste probali Boom box proizvode!

Da mi je neko ranije rekao da zdrava hrana može da bude i ukusna ne bih mu verovala…

Fitnes & Nutricija
14:15h Autor:
Ako mislite da zdrava hrana ne može da bude i ukusna, onda još uvek niste probali Boom box proizvode!
Foto: Shutterstock

Ja sam ona osoba koja je ceo život živela na brzoj hrani i nije stizala sebi da pripremi kvalitetne obroke. Da me poznajete od ranije nikada ne biste mogli ni da pomislite da ću postati ona koja stalno priča o zdravoj hrani i preporučuje zdrave proizvode.

Moja priča počinje nekoliko meseci ranije. Jednog jutra sam se probudila i shvatila da nezdrav način života počinje da ostavlja posledice. Nemam dovoljno energije, stalno sam pospana i razdražljiva. Shvatila sam da moram nešto da promenim i to vrlo brzo.

Bom Box, Dm
foto: Promo

Naravno da to nisam mogla sama, ponosno sam svim prijateljima objavila da počinjem novo životno poglavlje i da se od danas hranim zdravo. Jasno sam videla da mi niko ne veruje osim jedne drugarice.

Marija je jedva dočekala da počnem, kako ona kaže, da se odgovornije ponašam prema svom telu. S obzirom da je ona neko ko izuzetno vodi računa o svom zdravlju, ishrani i da redovno vežba jasno vam je koliko je oduševljena bila mojom odlukom. Ja sam joj došla kao neki eksperimet ili izazov.

Bom Box, Dm
foto: Promo

Dala mi je spisak namirnica koje bi bilo dobro da uvrstim u ishranu. Bilo je tu voća, povrća raznih žitarica i ovsena kaša. Znam da je ovas dobar za organizam, ali ja nikad nisam probala ovsenu kašu, a da je ukusna.

Rekla sam joj da ću pristati na sve što kaže samo ako ikad pronađe kašu koja je ukusna. Samo se zadovoljo nasmešila i za 5 minuta ispred mene se našla činija sa najukusnijim obrokom koji sam probala u skorije vreme. Da, da govorim o ovsenoj kaši, ali ne bilo kojoj, već kaši koju prizvod kompanija Boom box.

Bom Box, Dm
foto: Promo

Osmeh na mom licu jasno joj je govorio da mi se ovaj zdrav obrok i te kako svideo. "Da li znaš da je ova ovsena kaša bez dodatog šećera, da je obogaćena vlaknima i da je 100 odsto na biljnoj osnovi? Uz sve to ima i veliku dozu proteina". Izgovorila je ona u jednom dahu.

Iskrena da budem, bila sam skeptična... Morala sam da proverim da li je to sve zaista istina.

Čim sam došla kući, palim laptom i u pretraživaču kucam BOOM BOX, a ono što sam pročitala me je ostavilo bez teksta.

Svi proizvodi su na bazi ovasa, koju sa razlogom nazivaju superhranom. Bez dodatog su šećera, visoko obogaćeni vlaknima i bez veštačkih aroma i boja. Ono što je najbitnije, razvijeni su u saradnji sa nutricionistima.

Bom Box, Dm
foto: Promo

U ponudi imaju, osim ovsenih kaša i ovsene keksiće u 4 ukusa, BIO ovsene napitke u čak 5 ukusa i granole.

Jasno vam je da sam do sad sve proizvode probala i da bez njih ne idem nigde.

Takođe, vrlo su praktični, a to je meni najvažnije. I još nešto što mi se posebno dopada. Potrudili su se oko svakog detalja – svi proizvodi se nalaze u pakovanjima prepoznatljivih pastelnih boja, pa se jasno izdavajaju iz mase svih ostalih sličnih proizvoda.

Ovsena kaša za doručak, a trenutno mi je omiljena ona sa malinom i vanilom. Kada mi se nešto gricka pri ruci mi je uvek ovseni keksići. A kada mi se pije nešto ukusno, a zdravo, razume se, biram ovseni napitak. I to najčešće onaj sa kokosom.

Boom box poručuje da i zdrava hrana može da bude itekako ukusna, a ja sam čist primer da je to istina. Ako ne verujete meni, trk u prvu prodavnicu po jedan od proizvoda i uverite se sami.

Bom Box, Dm
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs