Saveti

Miranda Lambert zgodnija nego ikada: Otkrila kako je skinula 20 kilograma!

Pravila kojih se pridržava 30-godišnja pevačica kako bi se što lepše osećala u svojoj koži, imala veći nivo samopouzdanja na nastupima i ponosno prošetala crvenim tepihom i nisu tako zahtevna
Fitnes & Nutricija
12:48h Autor:
Miranda Lambert zgodnija nego ikada: Otkrila kako je skinula 20 kilograma!
Foto: AP

Američka pevačica Miranda Lambert otkrila je šta joj je sve pomoglo da istopi 20 kilograma i da izgleda bolje nego ikada. Osim redovnog vežbanja, ona poštoje i određeni režim ishrane.

U nastavku sledi nekoliko pravila kojih se pridržava 30-godišnja pevačica kako bi se što lepše osećala u svojoj koži, imala viši nivo samopouzdanja na nastupima i ponosno šetala crvenim tepihom.

1. Izbegava jako kalorične i koktele pune šećera.

2. Ne preskače doručak, ali umesto senviča sa slaninom i jajima, radije popije šejk od zelenog povrća kojim obezbeđuje dnevnu dozu vitamina A i C, piše usmagazine.com.

OVDE pročitajte tajnu brzog mršavljenja Kim Kardašijan.

3. Ide redovno u teretanu, a osim toga, sebe tera da i kod kuće bude aktivna, bilo da je u pitanju šetkanje gore-dole stepenicama ili trčanje po svom prostranom ranču.

4. Za ručak će uživati u prženoj piletini, ali će se zato za večeru na njenom tanjiru naći voće.

5. Kontroliše porcije, te se umesto striktnih dijeta odlučila za zdraviju opciju. "Ne postoji nikakvo čudo. Jednostavno više nisam proždrljivac", objašnjava Miranda.

6. Za užinu umesto čipsa jede bademe. Dvanaest badema imaju samo 80 kalorija, što je odlično u poređenju sa 150. "Iako ne postoji ništa što ja volim više od čipsa", objašnjava pevačica za US Weekly.

Kako je Debra Mesing nenamerno skinula 9 kilograma, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs