Iskrena priča

Kako je Debra Mesing nenamerno skinula 9 kilograma!

Smršala sam 9 kilograma, ali to nije bila moja prvobitna namera. Promenila sam navike jer sam se svakodnevno osećala umorno i iscrpljeno, objašnjava poznata glumica i dobitnica Gremija
Fitnes & Nutricija
15:28h Autor:
Kako je Debra Mesing nenamerno skinula 9 kilograma!
Foto: AP

Američka glumica najpoznatija po ulozi Grejs u seriji "Vil i Grejs", Debra Mesing, otkrila je kako je rešila svoj problem sa kilažom, iako joj to nije bio prvobitni cilj.

Naime, kada je 45-godišnja glumica osetila da joj iz dana u dana fali sve više energije za obavljanje kako porodičnih, tako i poslovih obaveza, shvatila je da treba da uradi nešto po to pitanju. Iako je imala višak kilograma, njena namera nije bila da smrša, već pre svega da povrati snagu i eliminiše iscrpljenost koja ju je doslovce "pobeđivala".

OVDE saznajte koji je najlakši način da prestanete da jedete mnogo!

"Smršala sam 9 kilograma, ali to nije bila moja prvobitna namera. Promenila sam navike jer sam se svakodnevno osećala umorno i iscrpljeno. Kada ste samohrana majka koja radi, to podrazumeva žongliranje svaki dan", objašnjava Debra za "Womans Health".

Priznaje da je živela na brzoj hrani i slatkišima svaki dan, te ističe da energija zavisi od toga šta unosimo u svoj organizam. "Pica, pomfrit i hamburgeri su bili jedina hrana koju sam jela. Ja to volim, i uvek ću voleti, ali povrće nisam uopšte unosila", dodaje glumica.

Sada je priča skroz drugačija - hrani se maksimalno zdravo. Dan započinje zelenim napitkom - mešavina kelja, spanaća, celera, đumbira, limuna, krastavca i slično.

Potpuno je logično zašto je Debora skinula kilograme - jednostavno je unosila hranu koja prirodno sadrži manje kalorija od one na koju je navikla, ali je jela i manje porcije.

OVDE pogledajte kojih pet modnih grešaka dodaju kilograme i godine.

"Znala sam da postoji veza između onoga šta jedete i gubitka ili taloženja kilograma. Međutim, zaista je neverovatno kako se to odrazilo na moju kosu, kožu, čak i na sjaj u očima", zaključuje glumica.

Kako glumica izgleda sada, na fotografiji u narandžastoj haljini, koja je od pre dve nedelje, i kako je izgledala pre godinu dana (fotografija u crnoj haljini), razlika je ogromna.

Dakle, uz male promene možete dovesti u red ne samo svoj izgled, već život uopšte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs