Probajte i vi

Detoks napitak za ravan stomak: Voda u kombinaciji sa zdravim namirnicama

Donosimo vam recept koji je odličan za lakše mršavljenje kojim ćete skinuti suvišne naslage sa stomaka vrlo jednostavno, a trebaće vam limun, limeta, đumbir, krastavac i listovi nane
Fitnes & Nutricija
18:22h Autor:
Detoks napitak za ravan stomak: Voda u kombinaciji sa zdravim namirnicama
Foto: Shutterstock

Osim što se putem znojenja telo rešava toksina, to možemo da uradimo i putem detoks napitaka. Najlakši način pravljenja takvih sokova je dodavanje zdravih namirnica običnoj vodi. Donosimo vam recept koji je odličan za lakše mršavljenje kojim ćete skinuti suvišne naslage sa stomaka vrlo jednostavno.

Kako jutarnje sunce pomaže kod mršavljenja saznajte OVDE.

Naime, sve namirnice se preporučuju za mršavljenje i rešavanje tela toksina. Đumbir pomaže u držanju glikemijskog indeksa pod kontrolom, a ujedno olakšava grčeve i pomaže protiv mučnine. Nana pomaže kod mršavljenja jer stimuliše sagorevanje masnih naslaga, pomaže u eliminaciji toksina iz tela, a takođe ublažava bolove u stomaku. Limun je agrum bogat vitaminom C koji deluje blagonaklono na jetru – glavni pročišćivač našeg tela. Isto može da se kaže i za limetu. Omiljeno povrće tokom proleća i leta - krastavac sadrži 90 odsto vode – sva ta voda iz krastavca deluje poput metle na sve nečistoće u organizmu. Redovna konzumacija krastavca će vas rešiti i kamena u bubrezima.

Kojih 5 trikova će vam koristiti kod mršavljenja pročitajte OVDE.

Sastojci: litar vode, jedan limun, jedan krastavac, jedna supena kašika sveže izrendanog đumbira, jedna limeta, 10 - 15 listova nane

Limun, limetu i krastavac dobro operite i isecite na tanke kriške. Potrudite se da birate samo ono povrće i voće koje nije prskano. Đumbir narendajte i sve sastojke ubacite u vodu. Pokrijte i ostavite u frižideru nekoliko sati da se voda natopi nutrijentima. Popijte do tri čaše ovog napitka dnevno.

A OVDE saznajte kako da smršate pomoću magnezijuma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs