Pažljivo ga snimajte

Otkrijte karakter: Šta voće govori o vama i partneru?

Ako vas interesuje kakvi ste vi sami ili vaš životni odabranik, sledeći put dobro obratite pažnju na to sa kolikim užitkom jede voće
Zanimljivosti
15:12h
Otkrijte karakter: Šta voće govori o vama i partneru?

Voće nije samo izvor vitamina, eliksir života – ono simbolizuje želju, plodnost, izobilje i radost življenja. Ljubitelji voća su hedonisti, koji svakim zalogajem osećaju lepotu života i zato su veseli, vitalni i energični…Omiljeno voće, dakle, govori o različitim karakteristikama ličnosti. Ako vas interesuje kakvi ste vi sami ili vaš životni odabranik, sledeći put dobro obratite pažnju na to ko sa kolikim užitkom jede koje voće. Odaberite svoje omiljeno voće i pročitajte kakvi ste.

JagodeLjubitelji jagoda su iskreni sagovornici i dobri slušaoci, ali im ponekad manjka smisla za humor, pa mogu u nekim situacijama delovati preozbiljno. Muškarci se brzo odlučuju za ljubav, ali se isto tako brzo i “hlade”, a žene su najčešće neodlučne, te se može se desiti da dugo čekaju na “onog pravog”.

JabukaAko najviše volite jabuke, verovatno držite do staromodnih životnih principa, a šta god da radite, brzi ste, spretni i puni energije. Ljudi vas iskorišćavaju, jer ste preterano dobri i predusretljivi, ali i puni samopuzdanja. U ljubavi ste realni i “na zemlji” i teško će se desiti da potpuno “izgubite glavu”.

BreskveLjubitelji breskve imaju visoke kriterijume pri odabiru prijatelja, ali kada ih jednom izaberu, ostaju im odani za ceo život. U ljubavi su zahtevni, ali i dobri supružnici i odgovorni roditelji. Ako im poslovni svet pruži priliku da se iskažu i okolnosti budu na njihovoj strani, u svojoj profesiji postaju vrlo uspešni.

KajsijeAko spadate u obožavaoce ovih sočnih plodova, imate jako dobar nos za posao. Ako ste uz to i druželjubivi i spretni u komunikaciji, uvek ćete biti na čelu nekakve grupe i večito okruženi prijateljima. Partnera postavljate na visoko mesto među svojim životnim prioritetima, tako da nemate teškoća sa traženjem životnog saputnika.

PomorandžePomorandže vole skromne i izuzetno vredne osobe. U ljubavi pasivne i racionalne, ali se u krevetu pretvaraju u prave tigrove. Ljubitelji pomorandži imaju izuzetno jak seksualni naboj, tako da ih ljubav brzo iscrpljuje.

BananeLjubitelji banana su pre svega strpljivi i izdržljivi. Najviše daju od sebe, kada su postavljeni pred teške zadatke i zahtevne projekte. Kada pronađu pravog partnera, zaljubljuju se “do ušiju” i vrlo je verovatno da će ta ljubav trajati večno. Pošto su vrlo prijatni i zanimljivi, često su upravo oni zaslužni za dobru atmosferu u društvu.

VišnjeAko su vaše omiljeno voće višnje, vrlo ste promišljeni i svakidašnjih životnih zadataka se često prihvatate sa zakašnjenjem. Zbog pomanjkanja smisla za humor i naginjanja ka stidljivosti, u ljubavi ste često i suviše predvidljivi.

SmokveSmokve vole razboriti i taktični ljudi, koje odlikuje i odlično pamćenje i izrazita polna moć. Sve ove osobine ne ometa i ne usporava ni duboka starost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

voceKarakter