Sve za dobar izgled

3 saveta za uspešno mršavljenje: Napravite plan, sklonite nezdrave namirnice, redovno vežbajte

Iako nam se leto brzo približava, dobra vest je da imate još dosta vremena za velike i male promene, a sve što vam treba je plan i nekoliko naših saveta kako da postignete željenu liniju
Fitnes & Nutricija
22:48h Autor:
3 saveta za uspešno mršavljenje: Napravite plan, sklonite nezdrave namirnice, redovno vežbajte
Foto: Thinkstock

Svi se radujemo suncu i moru, ali i strepimo od upornih pogleda na plaži zbog viška kilograma koje smo nakupili tokom hladnih dana. Dobra vest je da imate još dosta vremena za velike i male promene, a sve što vam treba je plan i nekoliko naših saveta kako da postignete željenu liniju.

Plan za uspeh

Kakav god cilj da imate, plan je najbitniji deo njegovog ostvarenja. Ako radite stvari spontano, bez ikakvog plana, vaša dijeta se nikad neće završiti uspehom. Zapišite šta, kako i kada vežbate i držite se rasporeda.

Kako izgleda zelena dijeta za ljubitelje povrća pomoću koje ćete zdravo da mršavite i da se oslobodite toksina pogledajte OVDE.

Redovno vežbanje

Jednom kada odlučite da skinete nakupljene kilograme, trebalo bi da date sve od sebe i da vežbate redovno. Za relativan uspeh morate da vežbate bar pet puta nedeljno. Imajte na umu koliko vam je vremena potrebno da biste postigli cilj, ne preskačite vežbe i svaki minut aktivnosti iskoristite racionalno.

OVDE saznajte pomoću kojih 7 vežbi možete da preobratite svoje telo, a da vam ne treba teretana.

Iz frižidera sklonite nezdrave namirnice

Ako uživate u raznolikoj ishrani sigurno znate da su neke od namirnica loše za zdravlje i liniju. Ako su vam na dohvat ruke, velike su šanse da ćete da posegnete za njima, zato pre nego što krenete u akciju gubitka kilograma, rešite se svih nezdravih i nepotrebnih namirnica iz kuhinje! Da li znate da je potreban samo 21 dan kako bi se razvila navika? Zato ne odustajte i dajte vremena organizmu da usvoji nove zadatke.

Obratite pažnju - raspored hrane u frižideru utiče na gojenje, a više o tome saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs