Osetite ukus primamljivog grilovanog voća

Neodoljiv ukus: Jagode, lubenice i grožđe na roštilju

Spojite nespojivo, bacite voće na roštilj i uživajte u jedinstvenom i zdravom meniju, koji će probuditi sva vaša čula
Fitnes & Nutricija
22:22h
Neodoljiv ukus: Jagode, lubenice i grožđe na roštilju

Roštilj je najveći saveznik letnjeg vremena, zato mu se sva deca leta uvek iznova raduju. Međutim, zaboravite da uživate samo u ukusu dobrog grilovanog mesa ili ribe. Ukoliko su vaše dve ljubavi roštilj i voće - spojite ih i osetite nesvakidašnje zalogaje. Zdrav i ukusan obrok vam je zagarantovan.

Zelena salata

Koliko god bili sumnjičavi prema ovoj hrani na roštilju, hrskavo središte zelene salate ima odičan ukus nakon što provede neko vreme na roštilju. Vaš posao je da dodate malo maslinovog ulja i soli, a zatim se prepustite zadovoljstvu u zalogaju. Lubenica

Nutricionisti smatraju da je grilovana lubenica mnogo slađa i ukusnija od one koja ne pređe preko roštilja. Zato, dozvolite ovom rumenom voću da dobije malo drugačiji izgled i ukus. Osim dobrog jela, lubenica na roštilju pomaže vam da utolite žeđ.

GrožđeKada stavite na roštilj ražnjiće, obavezno dodajte koju bobicu grožđa. Ukus i miris grožđa pojačaće uživanje u mesu, a na vašem meniju će se tako naći jača hrana, koja je vašem organizmu neophodna, i zdravo voće koje će jelu dati šmek i slatko-kiselu aromu.Jagode

Za sve one koji ih vole, uz jagode nema promašaja. One svakako obogaćuju čulo mirisa i ukusa. Sve što je potrebno da uradite kako bi vaše jagode imale odličan okus na roštilju je da ih prelijete sirćem i dodate malo šećera. Grilajte ih minut ili dve i imate vašu interesantnu i ukusnu užinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs