PROBAJTE I VI

ZAHVALJUJUĆI OVOJ DIJETI JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ (52) IMA FIGURU IZ SNOVA:Plan ishrane koji topi i do 3 kg za nedelju dana!

Ovih pravila se voditeljka i književnica strogo pridržava

Fitnes & Nutricija
20:13h Autor:
ZAHVALJUJUĆI OVOJ DIJETI JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ (52) IMA FIGURU IZ SNOVA:Plan ishrane koji topi i do 3 kg za nedelju dana!
Foto: ATA Images

Savršen igled joj se ne može osporiti. U 6. deceniji Jelena Bačić Alimpić izgleda neverovatno, a sve to zahvaljujući sasvim jednostavnom režimu ishrane.

Ona puno pažnje posvećuje svom fizičkom izgledu, a rezulatati su i više nego očigledni.

Ona je na Instagramu obajvila footgrafije sa letovanja na Zanzibaru, a odmah je usledila lavina komentara i pohvala na njen račun.

"Ništa nije tako vredno kao uspomene i trenuci zarobljeni zauvek u našim srcima i sećanjima... ", napisala je Jelena uz ove fotografije.

Jelena je aktivna na svim društvenim mrežama, pa se tako na početku godine požalila pratiocima da je nabacila nekoliko kilograma, ali i podelila proveren recept da se rešite nakupljenog sala.

"Ubucila" sam se kao nikad", napisala je Jelena tada.

"Pa, odlučih da se vratim na ozbiljne treninge, i prvi put u životu primenim neke od milion dijeta. Odlučila sam se za autofagiju 16/8 - dakle 8 sati jedem kao ptičica, 16 sati gladujem".

"I sve ovo nije zbog fizičkog izgleda kao što bi većina pomislila, već zbog mog psiho-fizičkog stanja. Starost je na vratima i ja joj ih, širom otvaram, ali želim da ostarim zadovoljna i srećna. Pre tri dana sam krenula i javljam se za mesec dana... videćemo ima li promena."

Po kojim principima funkcioniše ova dijte, pročitajte ovde:

Ukoliko vam se ovaj način ishrane ne dopada, predlažemo još nekoliko dijeta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs