Dodirnite ih

17 načina da obradujete svoje grudi

Vaše grudi su samo vaše i vi sa njima možete da radite šta god hoćete. Ali pročitajte ovih 17 ideja kako da se zabavite i poboljšate samopouzdanje
Nega
20:40h Autor:
17 načina da obradujete svoje grudi
Foto: Shutterstock

Danas je dan kada biste trebalo da cenite više vaše grudi. Bilo da su male, velike, ili baš onakve kakve volite, predstavljamo vam 17 načina na koje možete da se zabavljate sa njima svaki dan:

Obucite ih

Najbolje rublje će učiniti da tvoje grudi pređu od običnih do onih kakve ima Sofija Vergara. Dobro, ne možete baš da dobijete izgled njenih grudi, ali približno možete. Nađite najseksipilnije rublje za vaše grudi, i ako preko obučete konzervativnu gardarobu, samo ćete vi znati šta krijete ispod odeće i biće to divno iskustvo i za vas i za vaše grudi.

Skvasite ih

Ne govorimo o takmičenju mokrih majica. Reč je o tome da topla voda podstiče rast temperature u vašem telu, te su grudi u tim momentima izuzetno osetljive.

Nasapunjajte ih

Suva koža grudi je dodatno iritirana, stoga pronađite kupku koja hrani vašu kožu. Obilno nasapunjajte vaše grudi i igrajte se koliko god hoćete!

Dajte im imena

Kejt Upton svoje grudi zove "Dame", ali sigurno možete bolje od toga. Pustite mašti na volju.

Odvedite ih u šoping

Kada ste zadnji put otišli u kupovinu imajući na umu da pazarite nešto što će da istakne vaš dekolte? E, pa vreme je.

Sušite ih prirodnim putem

Zanemarite sušenje peškirom barem 3 od 4 kupanja. Pustite neka se same osuše dok fenirate kosu ili perete zube. Osećaćete se seksi a i koža će vam biti mekša.

Zagrejte ih

Dok sušite kosu okrenite topal vazduh ka grudima. "One" će vam biti zahvalne.

Podstaknite ih

Sa pravim brushalterom možete da napravite čuda, ali sa pravim vežbama možete da učinite da izgledaju fantastično!

Pustite ih na slobodu

Svaka od nas ima svoje momente, makar nedeljom, kada ne oblačimo brushalter. U tim retkim momentima se osećamo slobodno. Oslobodite svoje grudi - zaboravite brushalter.

Odvedite ih na suši

Poznato je da sirova riba obiluje omega 3 kiselinama koje smanjuju rizik od raka grudi.

Dodirujte ih

Uradite samopregled posle svakog tuširanja, a najbolje je odmah nakon menstrualnog ciklusa. Samo vi možete primetiti bilo kakvu promenu.

Pazite na njihove obožavatelje

Svi pričaju o grudima i sami ćete primetiti da se i muškarcima i ženama oči pre zaustavljaju na vašim grudima nego na vašem licu.

Proglasite favorita

Primetile ste da nisu iste veličine? To je potpuno normalno! Uzmite ih u ruke i proglasite pobednika!

Volite svaku crticu na njima

Bez obzira koliko želite da zaštitite vaše grudi od strija, ukoliko vam je to porodični "problem" od toga ne možete pobeći. Neke stvari ne možete promeniti, zato naučite da volite svaku liniju na njima!

Zakažite masažu za njih

Sprečite sušenje kože tako što ćete svako jutro da zakažete seksi masažu sa vašim grudima. Jednostavno uzmite losion i dobro izmasirajte vaše grudi.

Prihvatite njihovu veličinu

Istina je da samo mi žene nalazimo manu našim grudima. Muškarci vole grudi, bez obzira na veličinu. Ukoliko je ne možete promeniti, jednostavno se pomirite sa njom.

Pustite ih da lutaju tokom noći

Kada krenete na spavanje, skinite brushalter. Osećaj slobode je neverovatno seksi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs