pogledajte

IZDVOJITE MALO VREMEN ZA SEBE: 8 saveta kako da spakujete najbolji ručak za posao!

Ako više nemate ideju šta biste mogli da jedete na poslu, jer ste već probali svaki specijalitet u okolini, a i šire, donosimo vam osam saveta kako da sami spakujete najbolji ručak za posao. Izdvojite malo vremena i uživajte u izbalansiranom obroku koji ćete za sebe napraviti na najbolji mogući način.

Nutricija
Autor:
Foto: Shutterstock

Neka raznolikost bude vaš prioritet

Ako napravite zanimljiv sendvič u ponedeljak, onda ponesite salatu u utorak ili kombinujte ta dva obroka! Za najbolji ručak za posao, raznovrsnost je ključna, a ne uvek isti sendvič sa šunkom.

Spakujte sami svoje obroke

foto: Profimedia

Preskočite prerađenu hranu poput čipsa i odlučite se za sveže sastojke kao grickalice. Neka to nekad bude iseckano voće ili štapići od povrća sa humusom, pa dodajte i sir.

Ponesite grickalice koje su vredne žudnje za njima

Miks orašastih plodova i kokice odličan su izbor za grickanje. Zbog ovog saveta, uzimaćete puno nutrijenata i stvoriti mnoštvo benefita za svoje zdravlje.

Iskoristite svoje tegle

foto: Shutterstok

Kako da spakujete ručak, a da izbegnete nečistoće? Spakujte ceo obrok ili precizno složite slojeve salate u teglicu. One su inače mnogo lakše za nošenje do posla u torbi, a sadržaj iz njih neće iscuriti.

Neka vaši sendviči budu zanimljiviji

Napravite svoj sendvič tako da bude uzbudljiviji, najbolji ručak za posao, i to tako što ćete koristiti različite začine. Tako umesto senfa i majoneza, slobodno nanesite, na primer, pesto sos.

Iskoristite ostatke od večere

Pretvorite svoje ostatke sa večere u najbolji ručak za posao. Ako ste imali šniclu i krompir za večeru, iseckajte ih na sitne komade i ubacite u pitu, namažite je humusom i dodajte paradajz.

Ne zaboravite nešto slatko

foto: Profimedia

Ako želite da znate kako da spakujete najbolji ručak za posao, onda ne smete izostaviti i nešto slatko. Parče čokolade ili poneki kolač odlične su ideje za najslađi kraj ručka.

Kad baš nemate nikakvu ideju…

Kad vam potpuno nestane inspiracije, napravite tost-sendvič, namažite avokado i eto srećnog ručka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...