Ove rituale nikada ne preskače

Bjuti tajne jedne od najljepših žena sveta: Ovi rituali nege su zaslužni za besprekoran izgled Mirande Ker!

Ona ima 36. godina, dvoje dece, a na figuri i besprekornom tenu joj mnogi zavide

Nega
12:18h Autor:
Bjuti tajne jedne od najljepših žena sveta: Ovi rituali nege su zaslužni za besprekoran izgled Mirande Ker!
Foto: Profimedia

Miranda Ker nam otkriva koje navike i rizuale nikada ne preskače kada je nega u pitanju.

Jutarnja rutina

"Nisam jutarnji tip, ali moj dan počinje u 5 sati i 30 minuta. Budući da sam majka dvoje male dece, ranije ustajanje mi omogućava da to vreme iskoristim za sebe i jutarnju meditaciju. Nakon toga sledi "suvo četkanje" tela jer mi to pokreće cirkulaciju i detoksikaciju organizma. Ovaj bjuti trend se satoji u tome da mekšom četkom, kružnim pokretima, prelazite preko tela".

Krećem od stopala, a nakom toga sledi tuširanje.

Nega lica

"Obavezno masiram lice kako bi pokrenula cirkulaciju i izbegla nadutost nakon buđenja".

Dijeta sa suvim šljivama: Za 3 dana, gubi se 3 kilograma! (JELOVNIK)

foto: Profimedia

Šminkanje

Nakon nege kože, sledi šminkanje i priprema za radni dan. "Preferiram prirodni mejkap. Uglavnom koristim samo korektor i hajlajtera, a posebno volim da nanesem labelo kako bi mi usne bile hidrirane. Obrve uvek rasčešljam, a kada imam vremena koristim i uvijač za trepavice. Nanosim dva ili tri sloja maskare i to je sve što se tiče šminkanja kada nemam neko snimanje ili fotogarfisaje"

Ishrana

Poznato je da Miranda preferira zdravo načina života, pa tako svako jutro počinje sa konzumiranjem sveže ceđenog soka od celera. Pije ga na prazan želudac, pola sata pre doručka. Sok od celera je izuzetno zdrav, sadrži vlakna, vitamine i minerale koji štite od mnogobrojnih bolesti i jačaju imunitet.

Fizička aktivnost

"Volim svoje telo i nakon rođenja dece i mislim da je to jako važno. Kada sam rodila drugo dete nisam osećala pritisak da se tako brzo vratim u formu u kakvoj sam bila u periodu nakon što sam napustila modnu scenu, jer nisam moralada budem u donjem vešu na pisti, kao što sam morala pre sedam godina kada sam rodila Flina. Tada sam naporno vežbala, šest dana nedeljno, ali sada radim lakše vežbe i ne opterećujem se previše izgledom. Naravno da i ja imam višak kilograma, ali slobodno vreme više volim da iskoristim sa svojom decom nego u teretani"

Dašak luksuza u vašem domu za male pare: Trik da za trenutak promenite izgled enterijera (FOTO)

foto: Profimedia

Savet ženama

Žene bi u svojim tridesetim trebale da uključie u negu ​​retinol. Preporučila bih ga svima koji imaju problema sa kožom, aknama i pigmentacijom. Retinoli imaju veliku snagu, pa ga uvek preporučujem umereno i samo po potrebi.

Blago iz prirode koje leči i podmlađuje: 6 razloga zašto biste smokve trebali da jedete što češće!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs