Vodite računa

Majke iz najbolje namere često pogreše: Evo kakav puder treba da kupite ćerki!

Mlada koža je izuzetno osetljiva

Nega
13:24h Autor:
Majke iz najbolje namere često pogreše: Evo kakav puder treba da kupite ćerki!
Foto: Shutterstock

Koja devojčica još od malih nogu nije obožavala mamin neseser sa šminkom, molila tetu da joj stavi ruž i senku, umazala se sjajem za usne po celom licu?

Izgleda da je damama i damicama ulepšavanje jednostavno u krvi!

Tinejdžerke počinju sa šminkanjem čak i u osnovnoj školi, u srednjoj školi je puder već uveliko jutarnji ritual, ali postoji problem - u tim godinama, devojčice većinom ne razmišljaju o kvalitetu šminke i nezi kože, već kupuju ono što im je dostupno ili ono što je popularno sa jednim ciljem - da budu lepe i da pokriju nedostatke koji se baš u ovo vreme i javljaju.

Tinejdžerski period neizostavno prate akne, mitiseri i osetljiva koža koja reaguje na svaku promenu. Kako bi sačuvale svoju specifičnu i osetljivu mladu kožu, u ovim trenucima u pomoć devojčicama treba da priteknu majke.

Svaka mama najbolje zna koji tip kože ima njena ćerka, sa kojim zdravstvenim problemima se susreće i kakve su joj navike. Na osnovu toga mora da je nauči kako da šminkom prekrije nedostatke, a ne da ih učini vidljivijim.

Nega devojčica i tinejdžerki je izuzetno bitna iz dva razloga: prvi je zdravstveni, a drugi estetski.

Ukoliko imaju problema sa aknama, devojčice bi morale da koriste odgovarajuće preparate koje će im pomoći da se njihov problem ublaži ili potpuno izleči, a u međuvremenu sakrije.

Upravo takav proizvod je Dermablend 3D Correction puder koji je namenjen upravo problematičnoj tinejdžerskoj koži - masnoj i podložnoj aknama. Ono zbog čega je ovaj proizvod odličan za tinejdžerke jeste i to što savršeno prekriva akne i ožiljke, te koži daje ujednačen i zdrav izgled.

Dermablend 3D Correction puder je postojan i do 16 sati, što znači da će biti dovoljno samo jedno šminkanje u toku dana, najbolje u jutarnjim satim, odnosno odmah nakon umivanja. Vodite računa da upozorite svoju ćerku na važnost čišćenja problematične kože pre nanošenja šminke, za koje su najbolji izbor odgovarajući gelovi.

Odličan je za svakodnevnu upotrebu jer ne sadrži parabene, hipoalergene i nekomedogen je (ne izaziva komedone, one ružne tačkice na licu za koje nismo sigurni da li su bubuljice ili ne). Sadrži zaštitni faktor 25, čime štiti kožu od negativnih uticaja iz okoline i UV zračenja.

Dostupan je u 4 nijanse, pa je jedina briga majke i ćerke da izaberu odgovarajuću.

Dermablend 3D Correction je više od pudera jer sadrži salicilnu kiselinu koja ima snažno dejstvo na akne i mitisere, eperulin koji umiruje upaljena područja na koži, kao i Vichy mineralizovanu termalnu vodu, koja dokazano jača, obnavlja i umiruje kožu.

Zbog svega ovoga, drage mame, podarite ćerki najbolju negu koju njena koža zaslužuje - poklonite joj Dermablend 3D Correction puder, koji vam trenutno uz online kupovinu OVDE dolazi sa poklonom, bez troškova dostave!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs