Žene, pažnja

Koža vrata i dekoltea otkriva godine i sve vaše navike: Evo kako da ih podmladite!

Na negu osetljivih područja morate da mislite unapred

Nega
Autor:
Koža vrata i dekoltea otkriva godine i sve vaše navike: Evo kako da ih podmladite!
Foto: Promo

Kozmetička industrija je danas toliko napredovala, da pomoću raznih preparata možete da se izborite sa najrazličitijim problemima sa kožom. Ali, problemi koji su trajniji, poput znakova starenja koji se neminovno pojavljuju na koži možda već i tridesetim, zaslužuju najviše pažnje, najdublja istraživanja i veliku posvećenost.

Danas je tu i estetska hirurgija, koja rešava problem bora za tili čas, ali ni ona nije svemoćna - tragovi godina i loših navika koji ostaju na vratu, dekolteu i donjem delu lica ne mogu hirurški da se "srede" i oduvek važe za "izdajnike" koji će vas uvek odati, bez obzira na to koliko se negujete.

Problem je još više izražen kada žena uđe u predmenopauzu i menopauzu. Nastupaju velike hormonalne promene, koje za posledicu ostavljaju suvu, hrapavu, oslabljenu kožu bez sjaja i punoće, koji su je činili lepom i privlačnom i koje su neophodne za mladolik i lep izgled.

Zato bi unapred trebalo misliti na negu osetljivih područja, ali tu se javlja problem - na našem tržištu do sada nije bilo kvalitetnih proizvoda koji bi bili potpora zanemarenim delovima poput vrata, dekoltea predela oko vilice. Ali, tome je konačno došao kraj!

Laboratorije Vichy predstavile su Neovadiol Phytosculpt, jedinstven proizvod namenjen nezi zona na kojima se gubitak strukture kože najviše vidi, a to su upravo dekolte, vrat i donji deo lica.

Drmatološki aktivni sastojci u ovom proizvodu udruženim snagama koži vraćaju elasičnost, preoblikuju i učvršćuju ove problematične delove kože, vraćajući im punoću i gustinu.

foto: Promo

Kako deluje Neovadiol Phytosculpt?

Phytosterol paprati, koje su jedan od ključnih sastojaka, zadužene su za bolju sintezu kolagena i vraćanje elastičnosti koži. Kada nanesete Neovadiol Phytosculpt na kožu, njegova tekstura se hladi, postaje čvrsta i zateže kožu, pa su konture donjeg dela lica, kao i koža vrata i dekoltea trenutno peoblikovani, podmlađeni i mnogo privlačniji.

foto: Promo

Kada treba početi s korišćenjem Neovadiol Phytosculpt kreme?

Žene koje su već u predmenopauzi ili menopauzi trebalo bi što pre da uvrste Neovadiol Phytosculpt u redovnu dnevnu negu, ali isto važi i za žene koje su mlađe, ali su počele da primećuju prve promene u teksturi kože i prve bore u ovim područjima.

foto: Promo

Od lepše i zategnutije kože u predelu vrata i dekoltea i lepših kontura lica deli vas samo nega nezamenljivom i jedinstvenom Neovadiol Phytosculpt kremom, koja se nanosi u tankom sloju ujutro i uveče, a odgovara svim tipovima kože.

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs