Fenomen

Nikada ne oboljevaju od raka: Svi im se smeju, ali oni pucaju od zdravlja!

Dok ostatak Amerike sedi ispred malih ekrana po ceo dan, Amiši vredno rade, uzgajaju useve, prave nameštaj i proizvode korisna dobra
Medicina
21:24h Autor:
Foto: Profimedia

Nedavna studija objavljena u časopisu "Cancer Causes and Control" (Uzroci i kontrola raka), otkriveno je da među Amišima gotovo da nema slučajeva raka i da su oni najzdraviji ljudi u Americi. Stručnjaci sa Univerziteta u Ohaju pokrenuli su studiju o Amišima kako bi otkrili utiče li njihov nedostatak konvencionalne medicinske nege na povećanje rizika od dobijanja raka.

 

Pomešajte samo ova 3 sastojka iz kuhinje: Dobićete lek moćniji od svake hemije! (RECEPT)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Međutim, ono što su otkrili ih je potpuno šokiralo. Otkriveno je da Amiši imaju znatno manje šanse da obole od raka u odnosu na ostatak stanovništva, pa su stručnjaci odlučili da malo bolje istraže njihov način života, ishranu i da pokušaju da nađu vezu s neočekivanim otkrićem. Mnogi Amiši ne puše i ne piju i uglavnom nisu promiskuitetni, što je stručnjake dovelo do zaključka da ovakav način života ima važnu ulogu u smanjenju slučajeva raka.

 

Biljka koja uništava rak: Monah je 20 godina proučavao, otkriva čudesan recept! (FOTO)

 

Foto: AP
Foto: AP

Među ostalim faktorima je i količina fizičkog rada. Mnogi Amiši se bave poljoprivredom, građevinom i drugim poslovima koji zahtevaju ogromnu količinu fizičke aktivnosti koja ih čini zdravima. Dok ostatak Amerike sedi ispred malih ekrana po ceo dan, Amiši vredno rade, uzgajaju useve, prave nameštaj i proizvode korisna dobra. Stručnjaci veruju da upravo to doprinosi njihovom odličnom zdravlju.

 

Farmaceutske kompanije ne žele da znate ovo: Jeftini lek iz prirode koji uništava ćelije raka!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Još jedan važan faktor jeste činjenica da Amiši sami uzgajaju svoju hranu. Koriste se organskim metodama kojima se dobija zdravo voće i povrće, zdravo mleko i meso i neobrađena hrana kakvu mnogi Amerikanci, a ni mnogi drugi nikada neće ni probati. Iako mnogi ismevaju njihov način života, smatraju ih zaostalima i primitivnima, posvećenost Amiša "prostom" životu uz čistu lokalnu hranu koja im donosi dobro zdravlje predstavlja način života o kojem zapravo ostatak sveta može samo da sanja.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs