Ovo morate znati

Prirodno sredstvo za uništavanje kancerogenih ćelija: Limun zaustavlja razvoj tumora!

Da je limun kao moćan antioksidans dokazani lek protiv raznih vrsta bolesti pa i raka, poznato je vekovima u nazad
Medicina 01.11.2015. - 19:17h Autor: priroda-leci-sve.com
Foto: Shutterstock

Limun i rak, tacnije limun kao lek protiv raka jeste jedna od najnovijih vesti iz savremene medicine. Naime, američki naučni institut za zdravlje u Baltimoru, Merilend, nedavno je objavio da je limun moćan prirodni proizvod za uništavanje kancerogenih ćelija.

 

Utvrđeno je da je limun čak 10.000 puta snažniji od hemioterapije a što je veoma bitno, pri tom ne utice na zdrave ćelije. Jedino što jos uvek nije objavljeno o kojoj se količini limuna radi. pa se zbog toga preporučuje veliki oprez!

 

Bez obzira na to, da je limun kao moćan antioksidans dokazani lek protiv raznih vrsta bolesti pa i raka, poznato je vekovima u nazad. Beli luk i limun su osnovni sastojci starog tibetanskog leka, nastalog pre vise od 2000 godina za koji se zna, da između ostalog, sprečava nastanak tumora. Danas se govori o tome da limun ima najblagotvorniji efekat na ciste i tumore. Povoljno utiče na sve oblike raka, a posebno raka pluća, dojke, prostate, debelog creva i pankreasa.

 

Ovakva menstruacija nije normalna: 3 simptoma koja ne smete da ignorišete!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Limun i zeleni čaj - poznato je da katehini u zelenom caju smanjuju mogućnost od pojave raka i infarkta, a naučnici su pokazali da se pozitivno dejstvo zelenog čaja povećava dodavanjem limunovog soka (pretezno zbog C vitamina).

 

Zeleni čaj sa limunom učiniće da organizam bolje apsorbuje katehine.

 

Jos nesto o limunu - vitamin C popravlja imunitet organizma i usporava proces starenja, dok limunska kiselina neutralise otrovne materije iz organizma, olakšava varenje i pospešuje sagorevanje masti. Selen ima antidepresivno dejstvo.

 

Na sreću, limun se može upotrebljavati tokom cele godine i to u različitim oblicima: kao limunada, dodatak čajevima, sokovima, sosovima, čorbama, slatkim i slanim kolačima, uz ribu, meso...

 

Ne zaboravite da je i kora od limuna jestiva i korisna. Limonin iz kore limuna ima antisepticko dejstvo a flavonoidi podstiču razmenu kiseonika u telu.

 

Isidora Bjelica objasnila šta je uzrok raka: Nisam jela slaninu i kobasice, ni pušila cigarete!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...