Obratite pažnju

Šokantne tvrdnje nemačkog Nobelovca: Ove dve namirnice izazivaju rak, a stalno ih jedete!

Kroz istraživanje je otkrio elemente DNK koji mogu pripadati nepoznatom virusu iz ove hrane, a koji uzrokuje kancerogene
Medicina
11:50h Autor:
Foto: Profimedia

Nemački naučnik i dobitnik Nobelove nagrade u području fiziologije, Harald zur Hauzen, upozorio je da slabo proučen virus, koji se sreće kod krava, može izazivati ​​rak kod ljudi!

 

"Smatram da domaće životinje mogu biti direktni izazivači raka debelog creva kod ljudi. Raspolažemo eksperimentalnim podacima idu u prilog ovoj hipotezi. Međutim, ovo tek treba potvrditi", istakao je Hauzen.

 

I drugi naučnici su i ranije upozoravali da upotreba crvenog mesa (govedine, teletine, konjetine, ovčetine i svinjetine) povećava rizik od dobijanja kolorektalnog raka. Ali, Hauzen tvrdi da opasnost dolazi samo sa govedinom, ali i sa, koliko god to izgledalo neverovatno, kravljim mlekom!

 

Uzrok raka otkriven još pre 92 godine: Nobelovac dao objašnjenje i način zaštite!

 

"Tradicionalno objašnjenje povezivano je sa pripremom mesa za jelo na roštilju, a otuda su izvođene tvrdnje da to dovodi do formiranja kancerogena.

 

Ova teza gubi iz vida da se isti takvi kancerogeni obrazuju i pilikom prženja ribe i piletine, a da niko ne misli da upotreba mesa pernatih životinja i ribe povećava rizik od dobijanja raka debelog creva", naglašava naučnik.

 

On otkriva i da je u svojim istraživanjima posebno poklonio pažnju činjenici da se u Mongoliji jede veoma mnogo crvenog mesa, a da se rak debelog creva sreće krajnje retko, kao i u Indiji, gde se govedina iz verskih razloga faktički nikad ne jede.

 

Slavni naučnik otkriva najmoćniji prirodni lek: Četiri kašike dnevno pomažu lečenje raka! (RECEPT)

 

Hauzen takođe ukazuje da se nivo kolorektalnih oboljenja od raka naglo povećao posle Drugog svetskog rata. On je uveren da je to najdirektnije povezano sa tim što je u tim zemljama postala popularna uvozna govedina.

 

Nemački naučnik dodaje i da se u pomenutim azijskim zemljama mnogo ređe sreće rak mlečnih žlezda, zato što se u njima minimalno koriste u ishrani kravlje mleko i mlečni proizvodi.

 

Hauzen je u poslednjem broju naučnog časopisa International Journal of Cancer objavio da je proučavao uzorke krvi i mleka krava i da je u njima otkrio elemente DNK koji mogu pripadati nepoznatom virusu, koji bi mogao da bude uzrok raka.

 

Zaštite se od raka: Šest jednostavnih koraka do zdravlja!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...