Alternativna medicina

Pred spavanje uvijte prste u aluminijumsku foliju: Dogodiće se čuda!

Ovu zanimljivu metodu isceljivanja već dugo koriste kineski i ruski stručnjaci
Medicina
06:56h Autor:
Foto: Shutterstock

Znate li šta ćete postići ukoliko obložite svoje prste običnom kuhinjskom folijom?

 

Aluminijumska folija ima isceljujuća svojstva, a često je koriste kineski i ruski iscelitelji. Praksa je pokazala da se aluminijumska folija može koristiti i van kuhinje, ali sa izvesnom merom opreza.

 

Ukoliko imate problema sa bolovima u rukama, treba da obložite prste, a po potrebi i celu ruku folijom. Isto važi i za bolove u vratu, leđima, ramenima, kolenima i petama - prosto zamotajte bolni predeo aluminijumskom folijom i bol će ubrzo nestati.

 

Bioprotok koji prolazi kroz biološki aktivne tačke u našem organizmu se na taj način reflektuje i vraća odakle je došao.

 

Medicinske zavere koje će vas raspametiti: Da li lek za rak postoji! (VIDEO)

 

To pozitivno utiče na pogođene organe koji imaju veze sa istim uzrokom. Na taj način možete da se rešite i zdravstvenog problema i da ublažite bol.

 

Ovu zanimljivu metodu isceljivanja već dugo koriste kineski i ruski iscelitelji, a ona je detaljno objašnjena u knjigama Vilhelma Rajha, psihoterapeuta koji je bio Frojdov učenik.

 

Kako aluminijumska folija može da vas izleči?

 

Uzmite komad aluminijumske folije, stavite na bolno mesto i osigurajte zavojem. Aluminijumska folija je odlična za lečenje bola u vratu, leđima, rukama, nogama, zglobovima i tako dalje. Takođe, može se koristiti i za tretiranje operativnih ožiljaka i gihta.

 

Naučnik uspeo da dokaže: Vaš mesec rođenja donosi ove bolesti!

 

Potrebno je samo da stavite komad folije na ožiljak ili da zamotate palac folijom i zavojem ukoliko lečite giht. Kineski iscelitelji smatraju da tretman treba da traje bar 10 do 12 sati postavite komad aluminijumske folije na bolno mesto i ostavite je preko noći. Napravite pauzu od 1-2 nedelje, a onda ponovite tretman po potrebi.

 

Aluminijumska folija ima jak antiinflamatorni efekat

 

Kuhinjska folija može da pomogne pri ublažavanju prehlade. Umotajte svoja stopala u 5-7 slojeva folije i postavite komadić papira ili gaze između svakog sloja. Držite ovu kompresu oko sat vremena. Zatim je skinite i ponovo stavite posle dva sata. Zatim opet držite sat vremena i ponovo napravite pauzu. Trebalo bi da ponovite tretman tri puta, a čitava procedura traje nedelju dana.

 

Jela je sirove salate, izbacila brašno i šećer: Čudesna promena tela jedne žene!

 

Međutim, mnogi ljudi i dalje raspravljaju o tome na koji način ovaj tretman deluje. Neki se pozivaju na nauku, dok drugi objašnjavaju tretman bioenergijom.

 

Ruski naučnik A.V. Skvorcov objašnjava:

 

"Iscelitelji često koriste alate za stvaranje specijalne energije, kao što su proizvodi od aluminijumske folije. Ljudski organizam poseduje specijalne matične ćelije koje su isprepletane sa poljem Zemlje. Iz nekog razloga, ovo polje se deformiše, što utiče na protok energije koja dolazi do matičnih ćelija.

 

Površina folije reflektuje polje Zemlje kao velika lupa, zbog čega ono postaje mnogo veće i omogućava ponovno uspostavljanje kontakta između ćelija i polja. Štaviše, sjajna površina folije sprečava probijanje spoljnog štetnog zračenja u ljudski organizam", istakao je on.

 

Slavni naučnik otkriva najmoćniji prirodni lek: Četiri kašike dnevno pomažu lečenje raka! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs