Zdrava ishrana

Kako sam izlečio dijabetes bez lekova: Jedna odluka donela neslućene promene!

On je promenio samo jednu životnu naviku, a odlične rezultate primetio već nakon 7 dana
Medicina
21:10h Autor:
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Pre 4 godine jedan čovek iz Velikog Brega otkrio je da ima dijabetes, i to sasvim slučajno.

 

Naime, on je stalno osećao žeđ, pa je odlučio da proveri o čemu se radi. Kada je otišao kod lekara, usledio je šok. Izmeren mu je šećer 29 i saopšteno da je njegova gušterača mrtva, kao i da više neće moći da živi bez insulina.

 

On se pomirio sa tim, redovno je sebi davao insulin, pomalo se bavio sportom. Međutim, vremenom su se pojavili i drugi zdravstveni problemi. Nivo triglicerida se povisio na 16, pritisak na 150/100, pio je lekove za dijabetes i visok pritisak, postali su njegova svakodnevica.

 

Prirodno rešenje za povišene trigliceride: 5 najmoćnijih namirnica!

 

Međutim, on je pre dve godine jednostavno odlučio da mu je dosta bolesti i okrenuo novi list. Gledao je emisiju na televiziji, u kojoj je doktor govorio o svom iskustvu - ishrani sirovom hranom, i šta mu je sve donela ova promena.

 

I on je odlučio da proba.

 

Tokom prvih 7 dana imao je neborjeno iskušenja, ali sve ih je uspešno prošao. Za vrlo kratko vreme pokazali su se i rezultati - nivo šećera pao je na 5.

 

Nije mogao da veruje. Odlučio je da sebi više ne daje insulin, jer mu je bilo logično da pri takvoj ishrani šećer ne bi trebalo da raste. Razmišljao je na način da će, ako i krene da raste, dati sebi insulin. Ali, sve je bilo dobro. Uskoro su i kilogrami počeli da nestaju.

 

Svaki dan imao je pola kilograam manje. Za 25 dana izgubio je 11 kilograma!

 

Napravila je napitak za mršavljenje, a desilo se ovo: Iskustvo žene (42) iznenadilo sve!

 

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia

Nakon 4 meseca od prelaženja na sirovu hranu, postao je potpuno drugi čovek. Osim što više ne koristi insulin, pritisak mu je 120/70, trigliceridi 1,4, izgubio je više od 20 kilograma, živi bez ijedne tablete i oseća se fantastično!

 

Njegov omiljeni napitak

 

Njegov najdraži sok jeste onaj od jednog kelja, 5 kivija, 2 banane, 1 jabuke i pola litre vode. Ujutro pije pola litre soka, a ostalo tokom dana.

 

Kada oseti glad, on jede voće, voćne salate, a zbog vitamina B12, koji je jako potreban ljudskom organizmu u ishranu, ovaj čovek konzumira tunjevinu.

 

Stručnjaci kažu da ovaj režim lečenja ne može da vam škodi, jer nema gladi, mozak ne zna da je želudac prazan, on dobija informaciju preko krvi, a u krvi se, kroz mnoštvo voća i povrća, nalazi što treba.

 

Kralj začina: Sve lekovite moći cimeta!

 

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...