Zanimljivo

Neka bolovi postanu prošlost: Kineski i ruski iscelitelji preporučuju običnu aluminijumsku foliju!

Ako vas muče bolovi u vratu, leđima, ramenima, kolenima, ili imate bol u peti koji onemogućava da se oslonite na nju, možete da stavite na bolno mesto foliju
Medicina
20:34h Autor:
Foto: Shutterstock

Pokazalo se da je obična aluminijumska folija pogodna ne samo za pripremu hrane u rerni i uvijanje ostataka hrane, već i za lečenje bolesti.

 

Ako vas muče bolovi u vratu, leđima, ramenima, kolenima, ili imate bol u peti koji onemogućava da se oslonite na nju, možete da stavite na bolno mesto foliju. Na vaše iznenađenje i sreću, nakon nekog vremena, bolovi nestaju.

 

Kako da napravite narodne lekove od koprive za mnoge bolesti saznajte OVDE.

 

Stvar je u tome što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj tački, odražavaju se i vraćaju se natrag na meridijan, odakle su i izašli. To veoma blagotvorno deluje na oboleli organ, sa kojim je ovaj meridijan povezan. Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili. Ovaj zanimljiv način lečenja odavno se praktikuje od strane kineskih i ruskih iscelitelja, a opisan je i u delima psihoterapeuta Vilhelma Rejha, učenika Frojda.

 

Trik pomoću koga ćete se rešiti bola leđima za 60 sekundi saznajte OVDE.

 

Kako leči aluminijumska folija

 

Uzima se obična aluminijumska folija, stavlja se na bolno mesto i pričvršćuje se (recimo, flasterom).
Lečenje folijom se primenjuje kod svih vrsta bolova: u vratu (vratna osteohondroza), leđima, rukama, nogama, zglobovima, kod išijasa, reumatoidnog atrtritisa, petnog trna, naslaga soli. Na isti način leče se čak postoperativni ožiljci na mestu hirurškog reza. Postižu se i dobri rezultati u lečenju gihta. Veliki prst umotava se folijom i pričvršćuje se zavojem.

 

OVDE saznajte kako izgleda ruska metoda sađenja bolesti u saksiju.

 

Kineski iscelitelji sprovođenje terapije folijom preporučuju u toku 10-12 dana. Svaki dan treba da pričvršćujete foliju na bolno mesto i da držite ceo dan ili noć. Posle napravite pauzu 1-2 nedelje i po potrebi ponavljajte tretman.

 

Folija poseduje moćno protivupalno dejstvo. Uz njenu pomoć možete uspešno lečiti prehladu. Za to je potrebno da umotate stopala folijom u 5-7 slojeva, a između svakog sloja stavite papir ili pamučnu tkaninu. Držite taj oblog oko sat vremena. Posle skinite i stavite ponovo posle 2 sata, na sat vremena. Opet napravite pauzu i stavite treći put. Vreme lečenja – 1 nedelja.

 

OVDE saznajte kakvu moć ima homeopatija.

 

Kako konkretno deliju folija na ovu ili onu bolest, mišljenja su različita. Neko priziva u pomoć nauku, neko to objašnjava bioenergijom. A ovako objašnjava ruski naučnik A.V. Skvorcov:

 

"Kod uspostavljanja zdravlja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, proizvodi od aluminijumske folije. U ljudskom organizmu postoje posebne matične ćelije, koje se neprestano prožimaju  sa matičnim poljem Zemlje. Iz različitih razloga, ovo polje se deformiše, usled čega se narušava i energetska ishrana matičnih ćelija. Površina folije odražava matično polje Zemlje, i kao ogromna fokusirajuća lupa pojačava ga nekoliko puta, što omogućava da se povrati poremećena interakcija između ćelija i matičnog polja. Sem toga, sjajna površina folije sprečava prodiranju spoljašnjeg neharmoničnog zračenja u ljudsko telo, a takođe deponuje u sebe neharmonično zračenje."

 

Kako da za jedan dan izlečite curenje i zapušenost nosa pomoću narodne medicine saznajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs