Podarite kosi najbolje

Najmoćnije oružje za lepotu: Jedno rešenje za sve probleme s kosom!

Od peruti do opadanja, postoji sjajno rešenje za svaki vap problem sa vlasima i vlasištem

Nega
Autor:
Najmoćnije oružje za lepotu: Jedno rešenje za sve probleme s kosom!
Foto: Shutterstock

Od kad je sveta i veka, ljudi se konstantno muče sa jednim istim problemom - lošim izgledom, kvalitetom ili opadanjem kose.

Danas kada se toliko polaže na lepotu i estetika je vrlo važan faktor u svim sferama života, ne možemo da dozvolimo da najlepši zaštitni znak svake dame (ali i muškarca!) propadne i naruši kompletan izgled.

Odakle da počnemo?

Najpre razmislite o svojim navikama i načinu života i pokušajte da otkrijete šta je to što bi možda moglo da utiče, ali uzroka je jednostavno previše - od svakodnevnog stresa, preko ishrane i sunca, do farbanja, mehaničkog oštećenja vlasi, neadekvatnih proizvoda za kosu, genetike…

Uzmite stvar u svoje ruke

Najbolje bi bilo kada bismo znali tačan uzrok problema s kosom, kako bismo mogli da ga otklonimo i rešimo problem "iznutra". Ali, to može da bude veoma dug proces, tokom kojeg stanje može dodatno da se pogorša, pa bi bilo dobro da odmah preduzmete sve što možete.

Prvi i neizostavan korak je da vašoj kosi podarite najbolju negu, koja će brzo rešiti problem, bilo da je u pitanju opadanje, perut, nedostatak volumena ili samo želite da vam vlasi budu jače i zdravije.

Predstavljamo vam Dercos, kompletnu liniju za negu vase kose!

Dercos linija obuhvata sve što vam je potrebno za bilo koji problem sa kosom, od peruti i opadanja, do osetljivog vlasišta i retke kose bez volumena. Što je najvažnije, proizvodi su dermatološki ispitani i kreirani u saradnji sa stručnjacima, a stvarni korisnici su oduševljeni rezultatima već nakon prve upotrebe.

Znamo da za skeptike i one koji su svašta probali i ostali bez rezultata nije dovoljna samo preporuka, ali ono čemu slobodno može 100 % da se veruje jesu iskustva onih koji su probali fenomenalne Dercos proizvode:

Ivana Radovanović
Ivana Radovanovićfoto: Promo

"Ja sam kosu provukla kroz pravi mali Danteov krug pakla. Prvo sam je blajhala, pa je bila kratka, pa crvena, pa dugačka, pa pramenovi i sve tako ukrug. Meni je gustina uvek bila problem - nestala bi od frizerskog salona do kola", opisala je svoju nekadašnju borbu Ivana Radovanović, osnivač portala Mogu ja to sama.

"Dercos Densi Solutions sam probala iz čiste radoznalosti. Trebalo mi je nešto što će da mi sredi problem uz pomoć samo jednog pranja. Sada mogu samo da operem kosu, ne treba mi mi ni frizer ni fen, imam volumen", otkrila je Ivana.

Baviti se PR-om nije samo med i mleko, kako mnogi zamišljaju, što je na svojoj koži (i kosi) iskusila PR menadžer Bobana Živanović.

"Zbog stresa na poslu kosa je počela da mi opada, što je komplikovano kada ti je kosa prirodno kovrdžava, a i nezgodno kada ti se nadimak zasniva na kosi. Dercos energetski šampon protiv opadanja kose je jedini koji sam koristila i na njemu sam se i zadržala, jer je ispunio sva moja očekivanja", priznala je Bobana, kojoj je bujna, kovrdžava kosa ponovo postala zaštitni znak.

Bobana Živanović
Bobana Živanovićfoto: Promo

Dercos proizvodi pokazali su se sjajnim i kod muškaraca, o čemu svedoči modni fotograf Miša Obradović.

"Dešavalo mi se da prođem rukom kroz kosu i da mi kosa ostane na dlanu ili padne po reverima, što je zaista neprijatno i friustrirajuće s obzirom na to čime se ja bavim. Dercos mi je pružio jednu vrstu sigurnosti i slobode. Uz Aminexil Clinical 5 ampule, kosa mi je čvršća, zdravija, i što je najvažnije, ne opada", kaže Obradović.

Miša Obradović
Miša Obradovićfoto: Promo

Koji god problem da imate sa kosom, Dercos linija sigurno ima rešenje, koje treba da odaberete prema ličnim potrebama - od šampona i regeneratora za tanku i slabu kosu ili protiv opadanja, preparata protiv peruti i nege osetljivog vlasišta, do ampula i koncentrovane nege za retku kosu sklonu opadanju i kosu kojoj nedostaje volumena.

Dakle, drage dame i gospodo, ako želite da pomoću kose zasenite sve gde god da se pojavite - izaberite Dercos, jer kada bi kosa mogla sama da bira, sigurno bi izabrala Dercos!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs