SPAJA TOPLE I HLADNE TONOVE

Žene, spremite se: Prženi kokos je najnoviji trend farbanja kose! (FOTO)

Najnoviji trend farbanja kose je "prženi kokos" -postepeni prelaz iz svetle u tamniju boju

Hair & Makeup 12.09.2018. - 15:58h Autor: Stil/Zadovoljna.hr
Foto: Printscreen Instagram/joboyerhair

U moru trendova "prženi kokos" je tehnika farbanja kose koja je  oduševila žene, a njena epidemija popularnosti očekuje se ove jeseni.

 

Za razliku do sirovih kokosovih pahuljica koje su bele, prženi kokos poprima topliju, zlatno- smeđu boju.

 

Kako kažu frizerski stručnjaci, tehnika farbanja kose "prženi kokos" može da se radi i na plavoj i na smeđoj kosi, a njena najveća prednost je što spaja i tople i hladne tonove.

 

Staklena kosa: Hit frizura za kojom je Holivud poludeo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Boyer (@joboyerhair) on

Za razliku do sirovih kokosovih pahuljica koje su bele, prženi kokos poprima topliju, zlatasto-smeđu boju.

 

Kako kažu frizerski stručnjaci, tehnika farbanja kose "prženi kokos" može da se radi i na plavoj i na smeđoj kosi, a njena najveća prednost je što spaja i tople i hladne tonove.

 

Privremeno farbanje: Hit frizura uz pomoć krep papira! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Boyer (@joboyerhair) on

Umesto da sa dolaskom hladnijeg vremena potamnite celu kosu, krenite postepeno tako što ćete potamniti samo koren, a ostatak kose ostavite u svetlijoj nijansi. Bitno je da pazite da prelaz tamnijih u svetlije tonove bude glatak i bez jasne granice dajući kosu veliki kontrast.


Reč je o toplo-hladnoj kombinaciji boja idealnoj za žene koje posle letnjeg 'balayagea' ne žele potpuno da pređu u tamnu boju.

 

Pramenovi u hladnim tonovima imitiraju boju kokosovih pahuljica, dok pramenovi u toplim tonovima daju prženi izgled. Tamni koren kosi daje dodatnu dubinu.

 

Nervira vas beživotna kosa: Ako primenite ove sjajne trikove, dobićete volumen kakav ste oduvek želele!

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...