Proživela užas u detinjstvu

Sa 9 godina je izgubila lice: Razmišljala je o samoubistvu a danas joj se svet divi! (VIDEO, FOTO)

Posle nesreće devojčicin život drastično se pogoršao, razmišljala je o samoubistvu ali jedan trenutak je sve promenio

Hair & Makeup
Autor:
Foto: Printscreen Instagram / shalom_blac

Šalom i njena sestra sa samo devet godina doživele su nezgodu koja je na njih ostavila posledice za ceo život. Međutim, to ih nije sprečilo da budu srećne i uspešne!

 

Naime, dok su bila deca, Šalom i njena mlađa sestra odlučile su da se jedan dan sakriju ispod stola u majčinom restoranu u Nigeriji, i tu su zaspale. Kako majka nije znala da devojčice spavaju ispod, stavila je lonac vrućeg ulja na sto. Neko je slučajno prevrnuo lonac i sve se prolilo po sestrama.

 

Umrla sam 2 puta, imala 29 operacija i u komi bila 5 nedelja: Ovako to stvarno izgleda! Evo šta čuješ i vidiš!

Sve dok nisu otišle u Ameriku borile su se sa posledicama strašne nesreće. Šalom je danas mejk ap zvezda koju prate mnogi na njenom jutjub kanalu.

 

"Sećam se samo vrištanja i struganja tela, koža mi je bukvalno padala po podu", rekla je Bek Šalom koja se seća da joj je mama rekla da se onesvestila u tom trenutku.

 

Posle nesreće devojčicin život drastično se pogoršao.

 

"Deca s kojom sam se ranije igrala počela su da me se boje, zvali su me čudovištem. Razmišljala sam o samoubistvu", priznaje.

 

Odrasla u džungli: Devojčica provela detinjstvo u Namibiji sa slonovima i leopardima! (FOTO)

Njen život je bio besmislen i težak, mnogo vremena provodila je po bolnicama, stalno je išla na operacije.

 

Onda je jednog dana pronašla tutorijale za šminkanje i to joj je promenilo život.

 

"Sećam se devojke koja je imala rak i nije imala uopšte kosu. Razmišljala sam o tome koliko je mlada i hrabra da se tako snima javno, pa sam odlučila da izazovem samu sebe i uradim ono čega sam se najviše bojim. Počela sam da se snimam, objavila sam i fotografiju bez perike, što je za mene bila velika stvar. Bila sam toliko uplašena, a kad sam videla da mi ljudi govore kako su ih moje fotografije inspirisale, i ja sam bila motivisana", rekla je ova hrabra devojka.

 

Otišla na profesionalno šminkanje pre venčanja: Zbog amatera izgledala kao klovn! (FOTO)

Vrlo brzo njeni snimci su postali viralni, a njeno samopouzdanje postalo je ogromno. Pola miliona svakodnevno je prati i ona u tome vidi jak motiv da opstane.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...