Savršene usne

U 4 koraka: Kako da crveni ruž potraje celu noć

Nakon nanošenja ruža, kojeg ste naneli nakon olovke za usne, uklonite višak ruža papirnom maramicom. Sjaj će dodati punoću vašim usnama
Nega
22:52h Autor:
U 4 koraka: Kako da crveni ruž potraje celu noć
Foto: Shutterstock

Crveni ruž nikada ne izlazi iz mode, a idealno vreme za njega je zimsko doba, naročito tokom predstojećih praznika.

Svaka devojka s vremena na vreme treba da prošeta zavodljive crvene usne. A kako bi vam crveni ruž, kada se odlučite za njega, bio što postojaniji, prikupili smo za vas nekoliko saveta. Sve što vam treba su ruž, olovka za usne i maramica.

1. Posle nanošenja ruža kojeg ste naneli nakon olovke za usne, uklonite višak ruža papirnom maramicom. Nežno prislonite usne na maramicu ili je lagano stisnite usnama. Nakon toga, ponovno nanesite ruž. Tako će vaše usne delovati ujednačeno i raskošno.

2. Olovka za usne nije dobra samo za definisanje ivica usana, ona je odlična i za stvaranje podloge. Kako olovke imaju više pigmenta od ruževa, logično je da traju duže. Upravo tu karakteristiku iskoristite u svoju korist - nakon što ih oivičite, olovkom ispunite cele usne, a tek potom nanesite ruž. Samo pazite da su ruž i olovka iste nijanse.

3. Čitajte etikete na mejk ap proizvodima. Birajte ruževe sa oznakom long-wearing. Oni su uglavnom postojaniji, pa su odličan izbor jer neki uspevaju da odole čak i hrani i piću.

4. Za dodatnu punoću, na ruž nanesite sjaj za usne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs