Da vam osmeh zablista

Mali trikovi: Šminkom do beljih zuba!

Sedefasti ruževi često ističu nepravilnosti, pa se preporučuju mat ruževi ili olovke za usta
Nega
10:40h Autor:
Mali trikovi: Šminkom do beljih zuba!
Foto: Shutterstock

Zubi se efikasno mogu izbeliti uz pomoć brojnih tretmana za kućnu upotrebu, ali jeste li znale da vam na putu do belijih zuba može pomoći i šminka? Šminkerka Joanna Schlip i zubarka Nancy Rosen otkrile su za američko izdanje časopisa Cosmopolitan neke zanimljive trikove.

1. BronzerUz bled ten zubi izgledaju žuto. Nabavi bronzer koji pristaje tvom tenu i lažiraj preplanuli izgled lica uz koji će tvoji zubi zablistati.

2. Ruž i sjaj odgovarajućih tonovaUkoliko želiš belje zube, koristi ruževe i sjajeve plavičastih tonova. Hladne boje učiniće da tvoji zubi izgledaju belo, dok će one sa narandžastim i žutim prizvukom učiniti da tvoji zubi izgledaju žuto.

3. Zaboravi na mejkap u bejbi ružičastim tonovimaUkoliko imaš žućkaste zube, zaboravi na kompletni mejkap u ružičastim tonovima. Koristiš li u isto vreme i bledoružičastu senku, i roze rumenilo, i bledoružičasti ruž, tvoji zubi neće izgledati dobro. Radije odaberi senke i ruževe u različitim bojama (smeđa senka i ruž boje fuksije, bela senka, tuš i crveni ruž...) kako bi skrenula pogled sa zuba.

4. Biraj mat bojeSedefasti ruževi često ističu nepravilnosti. Nosi mat ruževe ili olovke za usta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs