Obavezno pročitajte

Bez panike: Spremne za bilo koju priliku u samo nekoliko minuta! (FOTO)

Imate sastanak, a niste stigle da se spremite...Ovde je rešenje...

Nega
22:57h Autor:
Bez panike: Spremne za bilo koju priliku u samo nekoliko minuta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Niko danas nema vremena da sedi ispred ogledala da se sprema za posao faks, odvođenje dece u školu, satima...

Samim tim, većina žena je bila primorana da osmisli neku rutinu kojom se služi da bi se što pre spremila, izgledala profesionalno ili makar uredno ako prilika ne zahteva nešto više.

Za one dane kada ste u velikoj žurbi, a važno vam je da ostavite utisak, možda prvi sastanak sa simpatijom ili ste se nekim čudom uspavali, donosimo vam nekoliko trikova za sređivanje koji vam mogu biti od velike pomoći.

Od upotrebe ajlajnera u crnoj boji (ako ste uvežbane), do lokni koje uz nekoliko trikova možete da napravite u samo nekoliko minuta.

Najtoplija nijansa kose: Ova boja stoji svakoj ženi! (FOTO)

Spas za neurednu kosu

U onim danima kada vam se čini da sa njom ne možete ništa, tu je stara dobra pletenica, koja nikada ne izlazi iz mode, a odaćete utisak ležernog stila.

Lažni paž, frizura koja je zaludela ceo ženski svet: Drastična promena, a ne treba da se šišate i farbate! (FOTO)

Crveni karmin

U samo nekoliko (preciznih) pokreta crveni karmin zaista može da spasi celu stvar. Skeće pažnju od svega ostalog, tako da možete sebi da priuštite da budete čak u farmericama, on će prosto podići vaš izgled.

Poznata šminkerka pokazala nekoliko trikova: Aleksa Čang glamuroznija nego ikada! (VIDEO)

Nekoliko lokni

Објава коју дели Jeanne (@jeannedamas) дана

Čak iako nematre vremena da sa svojim figarom pređete celu kosu, biće dovoljno da kosu podelite na tri dela i uvijete samo njih. Lokne će biti krupnije, ali kosa će izgledati kao fenirana. Ako još stavite malo talka na teme i podignete kosu u korenu, izgledaćete kao da ste upravo došle iz salona.

Najpopularniji trend ove sezone: Sa ovom šminkom izgledaćete glamurozno! (FOTO)

Dramatičan izgled

Ako prilika zahteva nešto dramatičniji izgled, tu je uvek crni ajlajner. Njega je samo važno što preciznije naneti, i staviti dosta crne maskare na donje i gornje trepavice. Na usne u tom slučaju stavite samo sjaj ili karmin u boji kože. Ovaj detalj biće dovoljan da izgledate glamurozno.

Monika Beluči (53) skinula 10 godina sa lica: Trik za kojim će svaka žena poludeti! (FOTO)

Glamurozna frizura

Објава коју дели Aimee Song (@songofstyle) дана

U situaciji da vam je potrebna frizura, a niste imale vremena da operete kosu, ovo je rešenje... Zalizana kosa, bez obzira koje dužine izgledaće glamurozno u bilo kojoj prilici. Holivudske dive ali i modni dizajneri često se vraćaju ovoj frizuri, u kojoj kosa izgleda kao da je mokra i samim tim vrlo seksi. Samo nekoliko minuta biće dovoljno da se očešljate, zaližete kosu gelom, stavite malo laka za kosu i spremni ste.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs