bidite spremne

Proverite svoj neseser: 5 proizvoda za lepotu koje svaka žena mora da ima!

Šta je najbolji izgled za prazničnu sezonu?

Nega
13:11h Autor:
Proverite svoj neseser: 5 proizvoda za lepotu koje svaka žena mora da ima!
Foto: Shutterstock

Šta vi nosite u svom neseseru?

Praznična sezona se približava, a sa njom i red događaja koji će da nam nedeljni raspored pretvore u koktel večeri, proslave i porodične susrete. Opet to ne znači da možemo da odemo na godišnji odmor i posvetimo se sređivanju i doterivanju sebe, 24h masažama, pedikirima, manikirima, šminkanjima i tretmanima za telo i lice.

Zato smo pitali losanđeleskog mejk ap umetnika Patrika Taa, koji je često odgovoran za negovan i besprekoran izgled Džidži Hadid, Kendal Džener i Emili Ratajkovski šta je najbolji izgled za prazničnu sezonu?

"Blistava, svetlucava metalik kremasta senka na očima i tamne bordo našminkane usne!"

Patrik je podelio i obavezne proizvode u neseseru svake žene:

1. Crveni karmin

"Pogrešno je uverenje da samo određenim ženama stoji crveni karmin. Svaka žena može da iznese crveni karmin, samo treba da pronađe savršenu nijansu za svoj ten i boju usana. Ali u svakom slučaju, nijedan drugi karmin nije tako efektan na usnama i ženi poput crvene. Ove sezone mat ruževi su u trendu. Ukoliko želite da vam ruž potraje što duže možete na usne pre nanošenja njega da stavite malo pudera ili nekog mat balzama za negu usana pa da olovkom uokvirite usne i tek onda nanesete karmin."

Zimska vodica za lice: Odlična, a jeftina nega uz pomoć dva sastojka!

foto: Shutterstock

2. Ulje za lice

"Svaka žena bi trebala da ima u svom neseseru ulje za lice. Ukoliko želi ona neko od hranljivih, lekovitih ulja za lice može da pomeša sa hidrantnom kremom. To će njenoj koži pružiti sjajan i nekako svež izgled."

3. Voda za lice

"Ovo je nešto bez čega Koreanke i Japanke ne mogu da zamisle svoju bjuti rutinu. U pitanju je "fejs mist" odnosno vodica za lice koja sadrži nekoliko negujućih sastojaka. Danas postoji nekoliko varijacija "fejs mista"- nakon nanošenja šminke, za dodatan sloj hidratacije, pre nanošenja šminke, uveče za hidriranje kože i dr. Ova vodica je namenjena mahom suvoj i masnoj koži jer uklanja višak masnoće.

4. Rumenilo

"Rumenila su sjajna za sve dame koje često putuju, jer vraćaju boje na njihova lica i osvežavaju ih. Dovoljno je samo malo da stavite rumenila na jagodice i vaše lice će da izgleda svežije i lepše."

5. Maskara

"Bilo da je dnevni ili večernji izgled slojevi maskare izdužiće vaše trepavice, a pogled učiniti otvorenijim, zavodljivijim i atraktivnijim."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs