Vaš zaštitni znak

Privlači poglede, podiže samopouzdanje: Najvažniji detalj za dobar izgled!

Savršeno tajno oružje za svaku damu

Nega
12:42h
Privlači poglede, podiže samopouzdanje: Najvažniji detalj za dobar izgled!
Foto: Promo

Vreme kada su žene bile samo domaćice i jedini zadatak im je bio da podižu decu, čiste kuću i spremaju ručak, odavno je prošlo. Svaka moderna dama želi da bude jaka i samouverena.

Pored obrazovanja, kulture i manira, u tome nam u mnogome pomaže izgled. Dama koja drži do sebe neće dozvoliti da na poslu ili bilo kom drugom mestu izgleda loše. Iskusne žene znaju da za dobar izgled nije potrebno da neprestano boravite u salonima lepote, već da pronađete svoje idealno tajno oružje, koje će vam u svakom trenutku obezbediti savršen izgled.

Pored jedinstvenog stila odevanja, moderna, jaka i samouverena žena brine o svom licu, a najviše o koži i kosi. Ništa kao zdrava, lepršava, sjajna kosa koja pada niz leđa i privlači poglede svih prisutnih!

Kosa je jedan od prvih detalja koji baš svi primete, a masne, beživotne i suve vlasi sa ispucalim krajevima nikako ne ostavljaju dobar utisak. Što više zapustite kosu, biće i sve sklonija opadanju - tokom pranja, spavanja, češljanja, vezivanja, stilizovanja...

Ne nadajte se da ćete moći da je kamuflirate - nema te frizure koja može da sakrije da vašoj kosi nedostaje dobra, kvalitetna nega.

Ipak, problem nije nerešiv, treba samo što pre da se posvetite nezi kose i ona će ubrzo povratiti zdravlje, sjaj i mekoću. Ali, moderna žena je i zauzeta gomilom obaveza, pa je idealno da sve što je vašoj kosi neophodno pronađete u jednoj rutini.

foto: Promo

L’Oréal Paris Elseve nudi odlično rešenje za sve žene koje imaju problem sa slabom kosom, sklonom lomljenju!

Arginine Resist x3 namenjen je upravo damama sa ovakvim problemom. Kreiran je od strane L’Oreal stručnjaka, i na usluzi je damama koje žele da se u svakom trenutku osećaju ženstveno i budu pune samopouzdanja.

Unapređena, moćna formula šampona i regeneratora Arginine Resist x3 obogaćena je argininom, esencijalnom aminokiselinom, kao i derivatom proteina i vitaminom B3. U ponudi je i maska za kosu, takođe obogaćena argininom i derivatom proteina, ali i Biotinom. Biotin pripada vitaminima B kompleksa, a naziva se još i vitamin H, i poznat je po brojnim benefitima za kosu.

Ovi moćni sastojci iz linije proizvoda za negu kose Arginine Resist x3 čine snažnu formulu sa trostrukim dejstvom - hrane kosu od korena do vrhova, obnavljaju vlasi i štite ih od pucanja.

Zato, drage dame, ako imate problem beživotne kose sklone pucanju, isprobajte Arginine Resist x3 i uverite se zašto je baš L’Oréal Paris Elseve idealno rešenje za vašu kosu!

Neka negovana, jaka i otporna kosa postane i vaš zaštitni znak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs