Probajte

Izgledajte 10 godina mlađe: Trik koji vašu kremu pretvara u savršeni hajlajter!

Puder u prahu se godinama isticao kao nezaobilazan deo svake kozmetičke torbice i jedan od omiljenih proizvoda za kojim smo posezali kako bi postigli onaj savršeni mat finiš

Nega
20:02h Autor:
Izgledajte 10 godina mlađe: Trik koji vašu kremu pretvara u savršeni hajlajter!
Foto: Profimedia

Poslednjih nekoliko sezona, novi trendovi u svetu lepote su prepoznatljivi mat izgled zamenili naglašenim prirodnim sjajem koji stvara mladalački izgled na svakoj koži.

Puder u prahu postao je deo prošlih trendova, a hajlajteri su se ubrzo istakli kao novi favorit.

Prirodne i oblikovane: Trik od 5 sekundi za savršene obrve!

Објава коју дели Sunny (@sandraistomina) дана

U potrazi za hajlajterom koji će uneti svežinu u svaku šminku i stvoriti istovremeno prirodan i primetan sjaj na vašem licu, kozmetičke kuće i drogerijski brendovi ponudili su sve od puderastih do kremastih i tekućih formula, od decentnog sjaja do upečatljivog holografskog efekta.

Holivudska glumica Dru Barimur iza sebe ima svoju kozmetičku liniju i godine posmatranja najboljih holivudskih vizažista. Njena kozmetička torbica i svakodnevna rutina šminke i nege krije brojne trikove.

Nedavno, glumica je otkrila svoju minimalnu rutinu, omiljene proizvode, ali i neobičan trik koji je iznenadio i oduševio mnoge.

Viktorija Bekam tutorijal: Kako se korak po korak šminka omiljena modna ikona? (VIDEO)

Nakon pudera u stiku, korektora i rumenila koje bira za stvaranje prozračne baze jednostavnog izgleda, Dru je pronašla savršeni proizvod koji donosi svežinu i stvara prirodan sjaj na njenom licu.

Umesto korišćenja hajlajtera, Dru Barimor se vraća svojoj hidratantnoj kremi za lice. Nanošenjem male količine hidratantne kreme na vrhove jagodica, luk obrva, duž sredine nosa i na Kupidonov luk, mesta na kojima bi inače naneli hajlajter, stvara se savršen sjaj na koži koji nijedan hajlajter ne može doneti.

Ovaj trik zasigurno je vredno isprobati, a sve što vam treba je vaša dnevna hidratantna krema, koja god ona bila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs